MENTRUM
IfjúságiÚjdonságok

A Da Vinci decemberi újdonságai

Saját gyártású műsorral jelentkezik decemberben a Da Vinci, de további újdonságok és a karácsonyra való készülődésre készített összeállítások is műsorra kerülnek.

Kreatív csodák - új sorozat
a Da Vinci saját gyártású, exkluzív sorozata
vasárnaponként 14:00 órakor

A sorozatból kiderül, hogyan kelthetjük életre gyurmából és más egyszerű anyagokból készült alkotásainkat. Nem baj, ha nem lesz minden tökéletes, a lényeg az, hogy próbálkozzunk és alkossunk, hiszen erről szól a művészet!

Rajzötletek - új sorozat
5-étől hétköznap 16:50-kor

Fedezd fel a benned rejlő művészt a Rajzötletekkel! Minden epizódban újabb rajz- vagy festéstechnikával ismerkedhetsz meg, ami tökéletes alkalmat biztosít a tapasztalt művészek számára, hogy teszteljék saját képességeiket, de kezdők számára is egyaránt javasoljuk, akik még sosem fogtak ecsetet a kezükben. A 3D modellezéstől az önarcképig -  megannyi felfedezni való kézműves alkotás! Nézd a Rajzötleteket december 5-én, a Da Vincin!

Ausztrál állatmentők - 2. évad
10-étől hétvégente 18:00 órakor

A Második Esély Állatmenhely minden egyes nap új esélyt ad bátor hőseinknek, hogy megmentsenek és talpra állításának egy magára hagyott kisállatot. Teljesen új évad közeleg, amelyben tutira beleszeretsz az imádnivaló kisállatokba, amint a csapat megleli a végső otthont számukra. Az Ausztrál állatmentők december 10-én ugranak a képernyődre!

Kézműves karácsony - összeállítás
december 3. és 25. között hétvégente 14:00-15:30 között

Ez a forrócsoki, puha pulcsik és az ünnepi kézműveskedés időszaka! Tűrd fel a pulcsid és csatlakozz a Kézműves karácsonyhoz, hogy megismerhesd a legjobb kézzel készült alkotásokat. Akár rossz voltál, akár jó, egész hónapban nézheted a vidám karácsonyi ünneplést a Da Vincin!

Karácsonyi dobozolás - összeállítás
szombatonként 14:00 órakor

Az üdvözlőlap-készítéstől egészen az ajándékcsomagolásig - a karácsonyi ajándékkészítés még sosem volt ennyire szórakoztató! A Karácsonyi dobozolásban izgalmas ötleteket adunk, hogy miként készíthetsz saját karácsonyi ajándékot és dekorációt.