MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang decemberi újdonságai

Kicsit sem olyan a Boomerang decemberi kínálata, amely felébresztené a kíváncsiságunkat. Viszont ennek ellenére is rendre előkelő helyen szerepel a nézettségi versenyben a csatorna.

Miután szeptemberben már bemutatásra került a Cartoon Networkön a Tapsi Hapsi és barátai 4. évada, a Boomerang is úgy gondolja, hogy épp itt az ideje a saját bemutatójának. Az új szezon egy hét alatt kipörgetésre kerül, 5-étől naponta 15:00-kor dupla részekkel kerülnek adásba az epizódok.

Karácsonyi mesedélelőttök címen különböző maratonok veszik át a Cartoonito műsoridejét. Természetesen a blokk továbbra is marad, viszont a december 5-étől naponta látható maratonban egy-egy műsor veszi át a helyét a megszokott műsoroknak. Három-három órán keresztül olyan műsorok lesznek láthatóak, mint a Birodalmi alakulat, a Musi-Musi és a gombácskák, a Bébi bolondos dallamok, a Lucas, a pók, a Pat, a kutya és az elmaradhatatlan Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok.

Fontos változás még, hogy a november végén induló Téli szünet Scooby-Doo-val, Tommal és Jerryvel maraton december 19-től immár napiban is látható lesz az eredetileg is meghirdetett 16:00-19:00 intervallumban.