Nézd meg velünk az Andor szinkronos előzetesét

Nézd meg velünk az Andor szinkronos előzetesét

Cassian Andor megmutatja, hogyan kell lázadni a Birodalom ellen.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet egyik kiemelt főszereplője szeptemberben saját sorozattal érkezik a Disney+-ra, melyben megismerhetjük, hogyan lett a lázadás egy fontos résztvevője, hogyan jutott el arra a pontra, ahol a filmben csatlakozunk hozzá. Sajnos a karakter sorsa meg van pecsételve, ha figyelembe vesszük, mi történik vele az említett filmben. Így tehát az Andor című sorozat egy előzménytörténet lesz a Star Wars világából.

A veszéllyel, megtévesztéssel és intrikákkal teli korszakban Cassian Andor olyan úton indul el, amely lázadó hőssé változtatja. Útja során új szövetségesekre és ellenségekre tesz szert, miközben behatol a Birodalomba, és elindít egy intergalaktikus háborút.

Diego Luna visszatér a szerephez, mint Cassian Andor, hozzá csatlakozik a szereposztásbanGenevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough és Kyle Soller. A vezető producerek Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna és Michelle Rejwan. Tony Gilroy a sorozat alkotója és showrunnere is egyben.

Az Andor 3 részes premierrel indít a Disney+-on szeptember 21-én.