MENTRUM
Videók

Megérkezett az első előzetes a várva várt The Last of Us-hoz

Az HBO Original új sorozata, a The Last of Us, amely a Naughty Dog által kizárólag PlayStation® platformokra fejlesztett, a kritikusok által elismert, azonos című videojátékon alapul, 2023-ban debütál az HBO-n és az HBO Maxon.

A The Last of Us története húsz évvel a modern civilizáció elpusztulása után játszódik. Joelt, a megkeseredett túlélőt felbérlik, hogy csempéssze ki Ellie-t, egy 14 éves lányt a nyomasztó karantén zónából. Ami egyszerű melónak indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik... Miközben ketten átszelik Amerikát, a túlélésük érdekében egymásra vannak utalva.

A főbb szerepekben: Pedro Pascal mint Joel, Bella Ramsey mint Ellie, Gabriel Luna mint Tommy, Anna Torv mint Tess, Nico Parker mint Sarah, Murray Bartlett mint Frank, Nick Offerman mint Bill, Storm Reid mint Riley, Merle Dandridge mint Marlene, Jeffrey Pierce mint Perry, Lamar Johnson mint Henry, Keivonn Woodard mint Sam, Graham Greene mint Marlon, Elaine Miles mint Florence, valamint Ashley Johnson és Troy Baker.

A The Last of Us írója és executive producere Craig Mazin és Neil Druckmann. A sorozat a Sony Pictures Televisionnel koprodukcióban készül, és Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, valamint Rose Lam executive producerei. A PlayStation Productions, a Word Games, a The Mighty Mint és a Naughty Dog producerei.