Debütált a Wednesday előzetese - Tim Burton újra letette a névjegyét

Debütált a Wednesday előzetese - Tim Burton újra letette a névjegyét

Néhány hete mutatta meg az ősszel érkező Addams Family spinoff, a Wednesday előzetesét, mi pedig megvártuk a szinkronos változatot, hogy megmutathassuk nektek is.

Az Addams Family visszatért! És ezúttal Tim Burton-nek köszönhetően. Ezt pedig le sem tagadhatná, már az előzetesben is tettenérhető a rendező munkája. A zűr közepén és a Te sorozatokból is ismert Jenna Ortega alakítja a címszereplőt, morticia és Gomez Addams lányát, vagyis Wednesdayt, aki korábbi szinkronokban Szerdaként is volt ismert. A természetfeletti elemekkel megtűzdelt, rejtélyes sorozat Wednesday Addams Nevermore Akadémián eltöltött éveit mutatja be.

A további szerepekben Catherine Zeta-Jones is feltűnik Morticiaként, Luis Guzmán alakítja Gomezt és Isaac Ordonez, mint Wednesday testvére, Pugsley lesz látható. Victor Dorobantu játssza Izét, illetve George Burcea Lurch-öt alakítja. Végül pedig Christina Ricci is feltűnik a sorozatban, aki a '90-es években alakította Wednesdayt.

Az első évad nyolc epizódos lesz, ebből négyet is Tim Burton rendez.A Wednesday még nem rendelkezik pontos bemutató időponttal, csupán annyit tudni, hogy az ősz folyamán érkezik. Viszont adja magát, hogy a halloweeni időszakra időzítse a streamig szolgáltató, vagyis elég nagy esély van rá, hogy október körül legyen meg a bemutató.