D23 2022: Ízelítőt kapott a Bűbáj folytatása, a Disenchanted

D23 2022: Ízelítőt kapott a Bűbáj folytatása, a Disenchanted

A Bűbáj folytatásában Giselle teljesen kifordul önmagából.

Tizenöt év telt el Giselle és Robert esküvője óta, de Giselle azóta kiábrándult a városi életből. Úgy döntenek, hogy bővülő családjukkal elköltöznek egy álmos kertvárosba, Monroeville-be egy mesésebb élet reményében. Sajnos azonban a költözés nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. A kertváros más szabályok szerint működik, és az egyik helyi méhkirálynő, Malvina Monroe viselkedése miatt Giselle minden eddiginél jobban kakukktojásnak érzi magát. Miután csalódottan tapasztalja, hogy mégsem olyan egyszerű eljutni odáig, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”, egy andalgóciai varázslathoz folyamodik, amellyel véletlenül az egész várost mesevilággá alakítja, veszélybe sodorva a családja jövőbeli boldogságát. Így hát Giselle-nek versenyt kell futnia az idővel, hogy visszafordítsa a bűbájt, és kiderítse, valójában mit is jelent az ő és a családja számára az, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”.

A folytatásban minden fontosabb színész feltűnik, azaz visszatér Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel és James Marsden is, kiegészülve Maya Rudolph-al

A folytatást Adam Shankman (Hairspray) rendezi, a zenét pedig az első részért is felelős Alan Menken zeneszerző és a háromszoros Oscar-díjas dalszövegíró Stephen Schwartz szerzi. Ketten együtt három Oscar-jelölést is kaptak a Bűbáj zenéiért.

A Bűbáj 2: Kiábrándulva november 24-én debütál a Disney+ kínálatában.