MENTRUM
VideókMozi

D23 2022: Bemutatkozott az élőszereplős A kis hableány

A Disney élőszereplős hullámának következő darabja A kis hableány lesz.

Az idei D23 Expo keretein belül megannyi bejelentés érkezett az egeres cég részéről. Ennek egyik szelete az, hogy leleplezték A kis hableány első kedvcsinálóját. A csodálatos képsorok mellett megpillanthatjuk Halle Bailey Arieljét is, miközben éppen az egyik ikonikus dalt adja elő.

Az alábbi képsorok rászolgáltak a kedvcsináló megnevezésre, természetesen ilyen távol a bemutatótól sajnos nem számíthatunk többre. Végigkövethetjük a kamerát és Arielt a tengermélyi képsorokon, majd a beharangozó csúcspontjaként magát a főszereplőt is megpillanthatjuk.

Frissítés! Megérkezett a magyar szinkronos változat:Eredeti:Bailey Ariele mellett feltűnik még Melissa McCarthy, mint Ursula; Javier Bardem Triton királykénét és Jonah Hauer-King, mint Eric herceg. A filmben hangjukat adják Sebastiannak Daveed Diggs, Awkwafina Hablatynak és Jacob Tremblay Ficánkának.

Rob Marshall rendezi az új filmet, aki korábban olyan filmekért felelt, mint a Vadregény és a Mary Poppins visszatér. Lin-Manuel Miranda (Encanto, Vaiana) és Alan Menken, az eredeti film zeneszerzője négy új dalt is írnak a filmhez.

A kis hableány 2023. május 25-én érkezik a magyar mozikba.