MENTRUM
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák októberi újdonságai

Máris prezentáljuk az Antenna-csatornák októberi tervezett újdonságait.

Többnyire csatornapremierekkel készül októberre a csatornacsalád, ám így is láthatunk tényleges premiert. Nézzük az egyik legfontosabbat. Lehet mondani csatornapremiernek, hiszen a Disney+-on már elérhető, de a magyar ember a szinkronos dolgokat könnyebben fogyasztja. Sokat kellett várni rá, de október 6-án végre megérkezik A Simpson család 32. évada a Viasat6-ra. Az új epizódokat keddtől csütörtökig tartó intervallumban sugározza majd a csatorna 23:00-ás kezdéssel és dupla részekkel.

A másik különlegesebb premier a Squad című e-sport magazinműsor lesz. Az alapból izgalmas módon elkészült műsor különlegessége több szempontban nyilvánul meg. Egyrészt a műsor szinkronja már több éve elkészült, kettő, de talán már három is lehet, mégis a bemutatóra egészen mostanáig kell várni. A másik különlegesség az időpont. Ez a sorozat is az éjszakai műsorsávot erősíti majd. A bemutató október 3-án korahajnalban lesz 04:15-kor a Viasat6-on. A további epizódok mindennap reggelenként hasonló időpontban lesz látható.

Az AXN csatornapremierekkel készül. 5-én a sorozatos csatornára is megérkezik Az újonc. A korábban a Viasat2-n debütált 4. évadot vetíti majd az AXN, méghozzá szerdánként 21:00-kor dupla részekkel. Október 6-án 21:00-kor szintén dupla résszel indul az NCIS: Los Angeles aktuálisnak mondható 13. szezonja. Az évad a Prime-on folytatódott a minap, így a két csatorna vetítési rendje igencsak közel lesz egymáshoz.

Ezt követően, 10-én az RTL Klub után röviddel debütál az AXN-en is a Doktor Murphy 5. évada, melyet a tervek szerint hétfőnként 21:00-kor dupla epizódokkal lehet majd követni.

Végül pedig október 17-én debütál a Brigi és Brúnó a Viasat3-on, mely a Szeret, nem szeret folytatása lesz, ami azt jelenti, hogy ez már a 3. évad lesz. A sorozatról és a csatornacsalád őszi újdonságairól itt írtunk korábban.