MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang októberi újdonságai

A Cartoonito érkezésével a Boomerang kicsit háttérbe szorult. Ez az újdonságokon is meglátszik.

Bár a műsoridőn még nem látszik meg, továbbra is 8-14 közt látható a Cartoonito műsorblokkja, de a mostani helyzet alapján nem lenne meglepő, ha végül a Boomerangból Cartoonito válna, előbbi műsorai pedig a Cartoon Networkön lennének láthatóak, ahogy már jelenleg is történik.

Októberben egy vadonatúj sorozattal rukkol elő a Cartoonito blokk. Lucas, a pók 3-án csatlakozik a műsorkínálathoz, melyben egy nagyszívű, hihetetlenül aranyos kis ugrópók kalandjait követhetjük végig egy emberméretű külvárosi otthonban. Ez a boldog, érdeklődő, zeneszerető, 4 éves gyerek azt akarja, hogy csatlakozzunk hozzá, miközben felfedezi és megismeri ezt az óriási világot, terjeszti a szeretetet és az összetartozást, miközben rengeteget szórakozik barátaival. A vadiúj sorozat tehát 3-ától mindennap 13:30-kor lesz követhető, naponta többszöri ismétléssel.

A szeptemberi új részek után a Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok újabb epizódokkal jelentkezik októberben, ami az évad befejező epizódjai is egyben. Az újabb részek 17-étől mindennap 13:00-kor kerülnek képernyőre, dupla epizódokkal, ami azt jelenti, hogy egy hét alatt végeznek is a szezonnal.