MENTRUM
Újdonságok

Saját gyártású műsorok dömpingje idén ősszel a Viasat3-on

A VIASAT-család legbelevalóbb csatornája, a VIASAT3 négy saját gyártással jön az ősszel.

Vadonatúj formátumban, vígjáték sorozatban és közkedvelt műsorok új évadaiban sem lesz hiány. Wossala Rozina és Rákóczi Feri vezetésével debütál szeptember 26-án a Magyarországon először látható Troll a konyhában, melyben celebek versenyeznek csapatban a díjért, egyikük azonban titokban azon ügyködik, hogy bekavarjon és megtrollkodja a többieket. Októberben Oroszlán Szonja és Szabó Győző együtt tér vissza a képernyőre, hogy 20 év után újra kedvenc párosunk bőrébe bújjanak a Brigi és Brúnó című szituációs komédiában, Herendi Gábor rendezésével. A sornak nincs vége, hiszen novemberben friss évaddal jelentkezik az Észbontók, Kovács Áron műsorvezetésével, decemberben pedig érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás.

Az Antenna Entertainment kiemelt célja, hogy magas minőségű saját gyártású tartalmakat szolgáltasson a régióban és Magyarországon. Ennek a stratégiának a részeként ősszel négy új műsorral készül a vállalat a nézőknek, méghozzá a meglepő és izgalmas tartalmairól ismert VIASAT3-on. 

Szeptember 26-án 20 órakor a VIASAT3 elhozza az ősz egyik legnagyobb dobását, az ITV Studios Rat in the Kitchen címen futó formátumát. A Magyarországon még sosem látott kulináris krimi Troll a konyhában néven debütál nálunk, Rákóczi Feri műsorvezetésével. Az izgalmakkal teli műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti 1 milliós díjból. A versenyzők között azonban minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntő bíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. Egy biztos: valaki mindig nagy pácban lesz!

Október 17-én 18:30-tól újra képernyőn láthatjuk Oroszlán Szonja és Szabó Győző fergeteges párosát, hiszen 20 év után visszatérnek a Brigi és Brúnó című szituációs komédiában. A vadonatúj epizódokat – amelyek a legszórakoztatóbb módon mutatják be a különböző párkapcsolati helyzeteket – a korábbi sorozathoz hűen Herendi Gábor rendezi. A nézők hétköznap esténként új és már ismert történetek friss változataival is találkozhatnak majd, kedvenc párosuk főszereplésével.

A kínálatból nem maradhat ki a csatorna egyik legsikeresebb műsora, az Észbontók című műveletlenségi vetélkedő sem, melynek 11. évadában újfent hírességek mutatják meg, hogyan tudnak a játékosok fejével gondolkozni. Az új szezon novemberben startol el a műsor jól ismert humorgazdája, Kovács Áron vezetésével.

Decemberben újra képernyőre kerül a BBC népszerű formátuma, az Ide süss! is, amely Nagy-Britanniában a Love Productions közreműködésével robbant be Great British Bake Off címen, és nálunk is hatalmas sikernek örvend. Az Ide süss! – Ünnepi kihívás c. különkiadásban ezúttal kedvenc celebjeink ragadnak sodrófát, hogy különleges desszertekkel hangolódhassunk az év végére. A műsor házigazdája Ábel Anita és Sass Dani lesz, a hírességek kreációit pedig Szabadfi Szabolcs és új zsűritagként Szalai Dóri bírálja majd, aki a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítójaként sokat tud majd mutatni a versenyzőknek. Az ünnepi desszertcsodák a Nagytétényi Kastélymúzeum gyönyörű kertjében készülnek majd.

Troll a konyhában 1. évad országos premier: szeptember 26-tól minden hétköznap 20:00-kor a VIASAT3 műsorán!
Brigi és Brúnó országos premier: október 17-től minden hétköznap 18:30-kor a VIASAT3 műsorán!
Észbontók 11. évad országos premier: novemberben a VIASAT3 műsorán!
Ide süss! – Ünnepi kihívás országos premier: decemberben a VIASAT3 műsorán!