MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Előzetest kapott a Verdák az utakon

Szeptemberben kétszer négy kerékkel támad a Disney+, mikor bemutatja a Verdák spinoffját.

A Disney+ Nap premierje a Pixar Animation Studios vadonatúj eredeti sorozata, a „Verdák az úton”, mely Villám McQueent és legjobb barátját, Matukát követi, amint Kipufogó Fürdőtől kelet felé tartanak, hogy találkozzanak Matuka testvérével. Útközben minden megálló egy külön kaland, fantasztikus útszéli látnivalókkal és színes új karakterekkel.

A Verdák az utakon a Verdák legjobb párosát állítja főszerepbe, még több vicces pillanatot okozva a nézőknek. A filmtrilógia már megpróbálta Matukát nagyobb szerepbe állítani a második részben, de akkor a készítők elrontották, hogy külön választották Villámtól. Nos, ebben a sorozatban a készítők visszatérnek a párosuk adta vicces szituációkhoz és 9 részben követhetjük, ahogy Matuka nővérének esküvőjére tartanak, különböző kalandokba keveredve.

Sajnos ennek a sorozatnak sem lesz már az igazi a magyar szinkronja. Tóth Roland minden bizonnyal visszatér ezúttal is Villám McQueen szerepében, de Gesztesi Károly tragikus halála miatt már nem hallhatjuk Matuka szerepében sem. Ha hasonlóan mély és érces hangot keresnének, talán megtörténhet, hogy a Szörnyszakik alapján itt is Szabó Győző helyettesíti majd. Ti kit szeretnétek Matuka szerepében hallani?

Frissítés! A magyar szinkronos előzetes alapján Forgács Péterre esett a szinkronrendező választása.



A Verdák az utakon szeptember 8-án válik elérhetővé a Disney+ kínálatában.