MENTRUM
VideókIfjúsági

SDCC2022: Debütált a Transformers: EarthSpark előzetese

2019 után újra a megszokott menetrend szerint került megrendezésre a San Diego Comic Con, amelyen nagy bejelentések történtek. Itt került először bemutatásra az új Transformers-sorozat, az EarthSpark első nagyobb előzetese.

A vadonatúj, első körben 26 részes animációs sorozat a Transformerek egy új generációját hivatott bemutatni. Azt generációt, amelyek már itt, a Földön születnek. Ők lesznek a főszereplők, illetve az őket befogadó család, akik együtt újradefiniálják mit is jelent családnak lenni. Az új generáció mellett természetesen az ismert alakváltókból sem lesz hiány, úgy mint Optimus Prime vagy Űrdongó.

A Transformers: EarthSparkot készítette és a vezető produceri feladatokat ellátja Dale Malinowski (A tini nindzsa teknőcök felemelkedése), illetve szintén vezető producer Ant Ward (A tini nindzsa teknőcök felemelkedése).

Alább megnézhető egy pár perces betekintő az első részbe, majd rögtön a videó végén látható a sorozat előzetese is.A Transformers: EarthSpark novemberben debütál az amerikai Paramount+ kínálatában, illetve egyes nemzetközi piacokon a Nickelodeon műsorán. A magyar premier egyelőre nem ismert.