MENTRUM
IfjúságiÚjdonságok

Az HBO augusztusi újdonságai

Augusztusban érkezik az élőszereplős Clifford, a nagy piros kutya és egy szörnyen boldog család is tiszteletét teszi. Immár másodszorra.

Szörnyen boldog család 2.
Bemutató: 20-án 18:15-kor

Hogy Baba Jagát és Renfieldet kiszabadítsák Mila Starr szörnyvadász karmai közül, a Wishbone család ismét vámpírrá, Frankenstein-szörnnyé, múmiává és vérfarkassá változik. A szerethető szörnycsalád három denevérkedvencük segítségével újra körbejárja a világot, hogy megmentsék barátaikat, új ismeretségeket kössenek más szörnyen jó fej szörnyekkel, és fergeteges küldetésük közben ráébrednek, hogy senki sem tökéletes, és mindenkinek egyformán jár a boldogság.

Clifford, a nagy piros kutya
Bemutató: 21-én 20:00-kor

Amikor a középiskolás Emily Elizabeth (Darby Camp) találkozik egy varázslatos állatmentővel (John Cleese), aki egy kis, piros kölyökkutyát ajándékoz neki, még nem tudhatja, hogy kis New York-i lakásában egy nap majd arra ébred, hogy kiskutyája hatalmas, 10 méteres vadászkutyává változott. Miközben egyedülálló anyja (Sienna Guillory) üzleti úton van, Emily és vidám, de impulzív nagybátyja, Casey (Jack Whitehall) egy hatalmas kalandba csöppennek, amely egyik izgalomból a másikba sodorja őket a nagyvárosban, mivel egy őrült tudós megpróbálja elfogni a kutyát. Miközben az egész környéknek össze kell fognia, hogy elrejtsék Cliffordot üldözője elől, a kutyus nem kisebb leckét tanít a világnak, mint hogy milyen is a nagyszabású szeretet!