MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Muppet bébik magyar hangjai

Július 13-án elhozza a Disney+ a Muppet bébiket, rögtön a 3. évaddal. Nézzük a magyar hangokat!

A Muppet bébik azért jöttek, hogy valóra váltsák az álmokat! Csatlakozz Brekihez, Röfihez, Topihoz, Állathoz, Gonzóhoz és Summerhez, akik a játékszoba mindenféle kalandjához használják fantáziájukat!

Úgy tűnik nem sikerül kialakítani a Muppetek új szereposztását, hiszen néhány éve a Muppet show más szereposztással készült az RTL számára, mint a szintén a Disney+-on bemutatott Muppeték most, és most a muppet bébik is beáll a sorba egy újabb vltozattal a szereposztás terén.

A muppetek egyik leghíresebb arca, Breki ezúttal Posta Victor orgánumával hallható, aki minden bizonnyal a sorozat zenei rendezéséért is felelt, de információ hiányában ezt még nem tudjuk, miközben a stábban feltűnik Karácsony Zoltán is, aki viszont volt már Breki hangja, mégis elkerült most egymást. A sorozat egy új muppet debütálását is lehetővé tette Summer Pingvin személyében, akit először Engel-Iván Lili szólaltathat meg.

Igazából nem lehet egyébként belekötni a szereposztásba, hiszen mindenki illik a saját karakterére, a további magyar hangok közt pedig szintén páratlan hangok kaptak helyet. Egyedül a folytonosságot lehet felróni a sorozat számlájára.



Breki - Posta Victor
Miss Röfi - Kokas Piroska
Summer - Engel-Iván Lili
Topi Maci - Karácsonyi Zoltán
Állat - Pál Tamás
Gonzó - Seder Gábor
Miss Nanny - Györfi Anna
Séf - Elek Ferenc
Rowlf - Dányi Krisztián
Bunsen - Kapácsy Miklós
Rizzo - Fekete Zoltán
Mr. Statler - Melis Gábor
Rozzie - Szűcs Anna Viola
Skeeter - Peller Anna
Scooter - Harcsik Róbert
Carlos - Rada Bálint
Robin - Czető Ádám
Cukipofa - Schneider Zoltán
Sam, a sas - Fesztbaum Béla
Gonzoni 865 - Bergendi Áron
Gonzoni 488 / Gonzoni 127 - Czető Roland

Főcím: Schmidt Andrea

A Muppet bébik a 3. évad első 9 részével debütál a Disney+-on július 13-án, de reméljük a korábbi évadokról sem feledkezik meg a szolgáltató.