MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci júliusi újdonságai

Nagyon sok újdonsággal kedveskedik július során a Da Vinci, köztük a nemrég az HBO Maxon debütált új sorozat is tévés premiert kap a csatornának köszönhetően.

Állati kölykök - új évad
10-étől hétvégén 16:00-kor

Készülj fel az elolvadásra! A jeges tundrától a trópusi őserdőig az Állati kölykök új évada még cukibb még imádnivalóbb kisállatokkal jelentkezik. Legyen az fáramászás vagy úszás, ezek a kölykök készek az élet kihívásaira. Ne maradj le a cukiságbombáról július 10-től a Da Vinci-n!

Csilliárdosok - új sorozat, csatornapremier
11-étől hétfő-kedd 16:00-kor

Max, Kaylyn, Alicia és Noodles mind szenvedélyes, fiatal vállalkozók, akiknek célja, hogy találmányaikkal megváltoztassák a világot… és remélhetőleg rengeteg pénzt keressenek közben! A MegaWhiz alapítói bemutatják egy startup előnyeit és buktatóit. Legújabb áttörésük pedig már szintén közel van!

Csodálatos állatbarátok - új sorozat
16-ától szombatonként 16:30-kor

A barátok mindenfélék lehetnek, sokszor akár egy másik faj tagjai! A kutyamániás kacsa, az elefánt, aki azt hiszi bölény is szerepel ebben a színes sorozatban, ami meglepő történeteket mutat be, szokatlan állati barátságokról. Mi hozza össze a sokszor leginkább nem összeillő párokat? Július 16-tól a Da Vinci-n.

Suzuki, az örökifjú
24-én 21:00-kor

Ez a gondolatébresztő dokumentumfilm David Suzuki történetét meséli el, aki a genetika, táplálkozás és életmód vizsgálatával kutatja az öregedést. A 83 éves hősünk Kanadát végigutazva mindennapi emberekkel találkozik, megismeri az életüket, és teszteli fizikai és szellemi korlátainkat. Megtudja, mit jelent valóban jól öregedni és teljes életet élni.

A barátság világnapja - összeállítás
30-án 12:00 - 16:00 között

Minden sokkal jobb barátokkal együtt! Ünnepeld a Da Vinci-vel A barátság világnapját, nézd legjobb műsorainkat dinamikus párokról és fantasztikus csapatokról.

Legjobb barátaid, Doki s Dr. Panda új kalandokra invitálnak. Az akadályokat a Bajillionaires és Addison csapatával győzheted le. Értékes tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb a Sprinter Galore Szuperhős és Darwin és Newts párosainkkal.

Elő a popcornnal, és jöjjenek a legjobb barátok, hogy együtt élvezzétek ezt a hihetetlen maratont!