A Da Vinci augusztusi újdonságai

A Da Vinci augusztusi újdonságai

Folytatódik a második évadával a Megamaxon is vetített sorozat, új bemutatóként pedig érkezik egy újdonság az ember legjobb barátjáról.

Különleges kutyamunkák - új sorozat
14-étől vasárnaponként 16:30-kor

A kutya több, mint az ember legjobb barátja. Mentő, őrző-védő és nyomozó is lehet! Sorozatunkban a négylábú hősök izgalmas életének nyomába eredünk, s megmutatjuk, hogy teszik jobb hellyé világunkat. Ne hagyd ki a világ legelkötelezettebb állatainak történeteit!

Játékvilág (A szüleim garázsában) - új évad
24-étől szerdánként és csütörtökönként 16:00-kor

Jesse, Julia és Ian – egy tini trió, akik a videójátékok megszállottjai, és saját weboldalaikat működtetik. Jesse garázsából a csapat informatív és vicces videókat készít a játékok világáról, ismertetőkkel, híres gamer interjúkkal, játéktesztelésekkel és izgalmas hírekkel. Híres vendégek az új évadban augusztus 24-től!

 Vissza a suliba! Kedvesség kihívás! - összeállítás

Mindannyian azt szeretnénk, hogy a gyermekeink boldogan, egészségesen és jó képességekkel nőjenek fel. Ezért a Da Vinci ismét kilép az osztályteremből, és meghirdeti a Kedvesség Kihívást!

Csatlakozz hozzánk a 6 hétig tartó figyelemfelkeltő műsorokra, melyek a gyermekek társas-érzelmi fejlődését fejlesztik, és így készítik fel őket kedvességből az új tanévre. A csapatmunka és a környezetünk iránti figyelem jelenik meg a Zöld megoldások Grimwade módra és a Siyaya sorozatokban. Az empátiát és törődést az Ausztrál állatmentők tanítják meg. Végül a kulturális különbségeket és diverzitást a Bajnokok a világ körül műsorunk hozza el.

Augusztus 20-tól minden szombaton építs velünk együtt egy okosabb, kedvesebb világot! Kihívás elfogadva!

Hétvége a Vad természettel! - összeállítás

Augusztus 14-től – szombat-vasárnap 16:00 - 20:00

Induljunk a vadonba legújabb állatos és természettel kapcsolatos műsorainkkal, melyeket az egész család együtt élvezhet! Minden hétvégén olyan műsorokat hozunk, melyekkel megismerhető a természet és csodálatos bolygónk.