MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Csilliárdosok magyar hangjai

Nyakunkon a Csilliárdosok tévépremierje a Da Vinci-n, az HBO Maxon pedig már március óta elérhető a sorozat, így ideje a magyar hangokról is néhány szót ejteni.

Max, Kaylyn, Alicia és Noodles mind szenvedélyes, fiatal vállalkozók, akiknek célja, hogy találmányaikkal megváltoztassák a világot… és remélhetőleg rengeteg pénzt keressenek közben! A MegaWhiz alapítói bemutatják egy startup előnyeit és buktatóit. Legújabb áttörésük pedig már szintén közel van!

Ifjúsági sorozat révén a szereposztás értelemszerűen ifjakból áll, esetleg fiatal hanggal rendelkező színészekből. Felnőttek részéről Lux Ádám és Csifó Dorina erősíti a főszereplők névsorát. A magyar szöveget Borsos Dávid írta, aki évekig szinte csak a LaborFilmben dolgozott, idéntől pedig a Direct Dub Studiosban (is). Végül pedig az időnként szinkronizáló Nikodém Gerda rendezte a sorozatot. Meg kell jegyezni, főállásban inkább rendező, mintsem szinkronizáló színész.



Max - Kelemen Noel
Kaylyn - Károlyi Lili
Noodles - Maszlag Bálint
Zeke - Szefcsik Leó
Alicia - Kobela Kíra
Bryan - Lux Ádám
Helen - Tarr Judit
Chelsea - Csifó Dorina

Főcím: Bordi András
Magyar szöveg: Borsos Dávid
Szinkronrendező: Nikodém Gerda

A szinkront a Direct Dub Studios készítette.

A Csilliárdosok első évada elérhető az HBO Maxon, továbbá 11-étől hétfőn és kedden 16:00-kor a Da Vincin is látható a sorozat.