MENTRUM
VideókMozi

Új előzetesen a DC Szuperállatok ligája

Júliusban úgy láthatjuk az Igazság Ligáját, ahogy előtte még sehogyan sem.

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Ennek a filmnek jó pár szuperképessége van: a legyőzhetetlen animációs humor egyesül benne a szuperfilmek látványos kalandjaival, de paródiának is nagyszerű: így még biztosan senki sem látta az Igazság Ligáját!

Frissítés! Megérkezett a szinkronos előzetes!Eredeti:A film angol szinkronja igazi sztárparádét vonultat fel. A háziallatokat Dwayne Johnson, Kevin Hart, Diego Luna, Natasha Lyonne és Vanessa Bayer szólaltatják meg. 

A DC Szuperállatok ligája július 28-ától lesz látható a magyar mozikban.