MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Ms. Marvel magyar hangjai

Vigyázat, nyomokban Marvelt tartalmazhat.

A Disney+ bemutatott egy új hőst a Marvel világából, Kamala Khant, egy 16 éves pakisztáni származású amerikait, aki Jersey Cityben nő fel. Nagyszerű tanuló, lelkes játékos és falánk fan-fiction írnok, különleges kapcsolódása van a szuperhősökhöz, különösen Marvel kapitányhoz. Ám Kamala folyamatosan küzd, hogy otthon és az iskolában is helytálljon, mígnem egy napon szuperképességekre tesz szert, mint azok a hősök, akikre mindig is felnézett. Vajon az élet könnyebb szuperképességekkel?

A Marvel mozis univerzuma már több, mint tíz éves, ezt szinte mindenki tudja, a szinkron pedig a kezdetek óta úgy készül, hogy szinte minden feltűnő fontosabb szereplő saját magyar hangot kapjon. Persze többször is akadtak már kivételek, a legtöbb ismétlődő magyar hang mégsem találkozott újra önmagával. Talán így lesz Kamala Khannal is, akit az a Mayer Szonja játszhat el, aki a Sólyomszemben Lila Barton hangja is volt.

A további magyar hangok közt is ismerős nevekkel találkozhatunk, Tóth Enikő, Schnell Ádám vagy Létay Dóra mind a nagyon közé tartoznak. És itt egy újabb baki került a szinkrongépezetbe: Cleary karaktere nem először tűnik fel az univerzumban, ugyanis a 2021-es Pókember: Nincs hazaútban ő hallgatta ki Peter Parkert és családját, barátait, de akkor még Szatory Dávid volt a magyar kollégája. Ebben az új sorozatban Pál Tamást hallhatjuk.



Kamala Khan - Mayer Szonja
Bruno - Miller Dávid
Muneeba - Tóth Enikő
Yusuf - Schnell Ádám
Aamir - Stern Dániel
Nakia - Széles Flóra
Zoe - Kereki Anna
Sadie Deever - Létay Dóra
P. Cleary - Pál Tamás

További magyar hangok: Bergendi Áron, Bozó Andrea, Cabello-Colini Borbála, Czirják Rebeka, Csúz Lívia, Farkas Fanni, Fehér Péter, Fehérváry Márton, Fekete Anna Luca, Geri Tamás, Hrisztov Toma, Kapácsy Miklós, Kuttner Bálint, Lovas Dániel, Majorfalvi Bálint, Mesterházy Gyula, Mohácsi Nóra, Németh Attila István, Haagen Imre, Hamvas Dániel, Hannus Zoltán, Hegedűs Miklós, Seder Gábor, Szabados Zsuzsa, Szabó Andor, Téglás Judit, Turi Bálint

Magyar szöveg: Gáspár Bence
Szakértő: Aradi Gergely
Hangmérnök: Cs. Németh Bálint
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Tabák Kata
Produkciós vezető: Hagen Péter
Művészeti vezető: Maciej Eyman
Keverőstúdió: Shepperton International

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

A Ms. Marvel a Disney+-on látható.