MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam júliusi újdonságai

A JimJam bemutat két új különkiadást egyik sorozatából. Hangolódjatok két aranyos mesével húsvétra vagy épp a karácsonyra.

Találd ki, mennyire szeretlek – Varázslatos Húsvét - új film, csatornapremier
2-án 11:03-kor

Amikor kis Mezei Nyuszi expedíciót vezet a varázslatos fehér őzgida felkutatására, a barátok nem igazán hisznek abban, hogy léteznek ilyen misztikus állatok, de amikor megtalálják, eszükbe jut, hogy a világ tele van csodás lényekkel.

Találd ki, mennyire szeretlek - A karácsonyi Hold - új film, csatornapremier
2-án 18:02-kor

Amikor kis Mezei Nyuszi és barátai eltévednek Karácsony este, eszükbe jut, hogy a Karácsony legnagyobb ajándéka, hogy együtt lehetünk azokkal, akiket szeretünk.

A hónap sztárja: Eszes Jess
a sorozat egész hónapban minden nap 08:35-kor, 10:52-kor, 14:51-kor

A "Tudtad-e?" című speciális edukációs kisfilmekből a gyerekek minden hónapban más-más tematikában tanulhatnak új dolgokat. Az elmúlt hónapok során megtudhattunk néhány dolgot a macskákról, a motorokról, az építkezésről, a növényekről vagy épp a tűzoltókről, a következő hónapban pedig a macskák kerülnek középpontba. Keresd a reklámszünetekben!

Csodálatos állatok - összeállítás
minden nap 19:00-21:00 között

A gyerekek minden este 19:00 és 21:00 óra között találkozhatnak kedvenc állat hőseikkel, tanulhatnak a bátorságról, a család fontosságáról, a csapatmunkáról és megismerkedhetnek az erdő kedves állatfajtáival.