A baseball tüzérség magyar hangjai

A baseball tüzérség magyar hangjai

Egy újabb animét mutatott be a Viasat6, aminek nulla promója volt, így ne is csodálkozzanak, ha fel sem kapják a rajongók a sorozatokat.

Mindössze 12 évesen Harada Takumit máris csodálatos baseballdobóként emlegetik. Ám amikor családja Nitta városába költözik, Takuminak nincs más választása, mint csatlakozni új iskolája szakképzetlen baseballcsapatához. Ez a fejlemény nem sok hatással van a fiúra, szerinte érdekesebb, ha jelenléte miatt ez a névtelen klub erősebbé válik. Elsöprő tehetsége miatt azonban Takuminak szüksége van egy elkapóra, aki lépést tud tartani vele a pályán.

Egy újabb sportanime a Viasat6-on, melyet nagyszerű színészeink tesznek még színesebbé. Talán a legismertebb ilyen kategóriájú anime, ami nálunk is bemutatkozott, az a Tsubasa kapitány, mely több évados is megélt, ellenben a most bemutatott A baseball tüzérséggel, mely összesen egy évados és 11 epizódos, még 2016-ból. Ennek ellenére változatos magyar szereposztást kapott, a BalogMix csapata igyekezett erre a 11 részre olyan hangokat is beválogatni, akik több esetben csak mellékszerepekben tűnnek fel. A magyar szöveget Imri László írta, akit mi is nagyrabecsülünk, mindig korrekt munkát végez, bizonyára ennek az animének az eredménye csak tovább növeli a hírnevét.Harada Takumi - Hamvas Dániel
Nagakura Gó - Ács Balázs
Harada Szeiha - Gáll Dávid
Józó Ioka - Katona Zoltán
Harada Hirosi - Dózsa Zoltán
Harada Makiko - Pap Kati
Nagakura Szecuko - Ligeti-Kovács Judit
Szavagucsi Fumito - Maszlag Bálint
Josiszada Nobuhiro - Hám Bertalan
Tomura Makoto - Papp Dániel
Nobunisi Eidzsi - Dévai Balázs
Kuszanagi, tanár - Sörös Miklós
Kaiondzsi Kazuki - Fáncsik Roland
Higasidani Keita - Pásztor Tibor
Midorikava - Timon Barnabás

Főcím: Penke Bence
Magyar szöveg: Imri László
Hangmérnök és vágó: Csabai Dániel
Gyártásvezető: Balog Gábor
Szinkronrendező: Galgóczi Adrián
Produkciós vezető: Balog Gábor

A szinkron az Antenna Entertainment megbízásából a BalogMix Stúdióban készült, 2022-ben.

A baseball tüzérség szombat reggelenként 8 óra magasságában látható a Viasat6-on.