MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

Új előzetes érkezett az élőszereplős Csipet csapat-filmhez

Hamarosan bemutatkozik a Disney+ felületén az élőszereplős Csipet csapat, így ideje megnézni a második előzetest is. Az elsőt korábban itt mutattuk meg.

Visszatért a Csipet csapat! És nem akármilyen formában, hiszen a mozifilmes hosszúság mellett még élőszereplős/hibrid formában is láthatóak lesznek. 30 évvel sorozatuk befejezése után Chip és Dale útjai újra keresztezik egymást. Az eddig önmagát adó Chip és a CGI ráncfelvarráson átesett Dale kénytelenek újra összefogni, ezúttal egy a valós életben zajló rejtély miatt. Korábbi csapattársuk eltűnik, ezt az ügyet pedig csak ők ketten tudják felgöngyölíteni.

A filmben már az előzetes alapján is rengeteg vendégszereplő tűnik fel, de minden bizonyára így sem mutattak meg mindenkit. Aki biztosan feltűnik, az Pumbaa, Dagobert bácsi, Applejack, Twilight Sparkle és a többi póni, Balu, Lumiere, vagy épp Roger nyúl.





A filmet Akiva Schaffer rendezte, aki a Saturday Night Live-ban dolgozott éveken keresztül rendezőként és íróként, de ő volt a Palm Springs producere is. Írta Dan Gregor és Doug Mand (Crazy Ex-Girlfriend).

A Chip ‘n Dale: Rescue Rangers május 20-án érkezik a Disney+-ra.