MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az HBO júniusi újdonságai

Több új film bemutatójával is kedveskedik az HBO, illetve látható lesz egy rég képernyőre kerülő alkotás is.

Flamik - új film
Bemutató: 4-én 18:35-kor

Op és Ed, a két cuki, fánk alakú állat véletlenül 1835-ből a mai Sanghajba csöppen időutazással, ahol döbbenten fedezik fel a zajos, fura világot a forgalommal, a transzzsírokkal és más hasonló modern vívmányokkal, ám minden felfedezésük között a legrosszabb, hogy a flamik mára kihaltak. A két kis flami küldetése lesz, hogy megmentsék fajukat, és megváltoztassák a történelem menetét.

Addams Family 2. - új film
Bemutató: 5-én 20:50-kor

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér a második résszel a képernyőkre. Az új filmben Morticia és Gomez kétségbeesetten figyelik, ahogy gyermekeik felnőnek, kihagyják a családi vacsorákat, és már nem vágynak a közös időtöltésekre. Hogy helyreállítsák a családi köteléket, a szülők úgy döntenek, hogy mindenkit bezsúfolnak kísértetjárta lakókocsijukba, és útnak indulnak egy utolsó közös családi nyaralásra. A kalandos utazás során Amerika-szerte mulatságos kalamajkákba keverednek ikonikus unokatestvérükkel, IT-vel, valamint számos új, fura karakterrel. Mi sülhet el balul?

Nahuel és a varázskönyv - új film
Bemutató: 25-én 18:15-kor

Nahuel apjával él egy halászvárosban, mégis mélységesen fél a tengertől. Egy nap talál egy varázslatos könyvet, amely úgy tűnik, megoldás lehet a problémájára, de egy sötét varázsló is a könyvre ácsingózik, és elfogja Nahuel apját, hogy csapdát állítson. Itt kezdődik Nahuel fantasztikus kalandja: meg kell mentenie édesapját, és közben szembe kell néznie legmélyebb félelmeivel.

Charlie - Minden kutya a mennybe jut 2.
11-én 18:30-kor

A nagy sikerű animációs film folytatásában Charlie Barkin kissé unalmasnak találja az életet a kutyamennyországban. Hiába érkezik meg legjobb barátja, Itchy is a városba, Charlie továbbra is visszavágyik a Földre. Amikor Charlie régi ellensége, Carface ellopja a Gabriel arkangyal által használt kürtöt, Charlie és Itchy gyorsan önként jelentkeznek, hogy visszaszerezzék. Visszatérnek a bolygóra a küldetésük végrehajtására, ám Charlie találkozik egy csinos ír szetterrel, aki elcsavarja a buksiját és eltéríti feladatától. A végén mégis minden jóra fordul, és küldetésük beteljesítése közben még egy kis szökevény fiúcskán is segítenek.