A Warped! - A képregénybolt magyar hangjai

A Warped! - A képregénybolt magyar hangjai

Egy népszerű képregénybolt két alkalmazottja saját képregényt készít. A Nickelodeon új szitkomja hamarosan indul nálunk is.

A Nickelodeon új sorozatának fő helyszíne egy képregénybolt, ahol Milo nyugodt mindennapjai felborulnak mikor főnöke új munkaerőt alkalmaz. Az energikus és folyton mókázó Ruby egy valószínűtlen szövetséget köt Miloval, hogy megalkossák a világ legjobb képregényét. A kis csapatukat Darby, az okos és divatos barát és Hurley, a szomszédos pizzéria alkalmazottja erősíti.

Kevin Kopelow és Heath Seifert (Sok hűhó, Hamm burger, Uncsitesók) alkotta, írta és felügyelte a sorozatot.

A Nickelodeon legtöbb sorozatának magyar változatát a legtöbb esetben az SDI műtermeiben készítik, ám a Warped! szinkronja a Labor Filmhez került. Az itt elkészített szereposztás szerint Ács Balázs a főszereplő magyar hangja, aki a Game Shakers és A Lármás család után újra hasonló szerepkört teljesít be. Női társa Hermann Lilla lett, akit szintén nem kell már bemutatni.Milo - Ács Balázs
Ruby - Hermann Lilla
Darby - Boldog Emese
Hurley - Boldog Gábor
Aiden - Kelemen Noel
Carl -Czető Ádám
Chuck - Tóth Viktor
Evangeline - Mayer Szonja
Owen - Tóth Roland
Ren - Bak Júlia
Wilson - Renácz Zoltán

Főcím: Schmidt Andrea
Magyar szöveg: Dame Nikolett
Szinkronrendező: Gaál Erika, Sárközi Anita

A szinkront a Labor Film Szinkronstúdió készítette.

A Warped! - A képregénybolt május 30-ától hétköznap 18:50-kor látható a Nickelodeonon, melyből rögtön a teljes első évad adásba kerül.