MENTRUM
IfjúságiÚjdonságok

A Minimax júniusi újdonságai

A legújabb Barbie-sorozattal erősíti júniusi kínálatát a Minimax, kiegészítve néhány új filmmel is.

Barbie: Párban sztár (Barbie: It Takes Two) - új sorozat
6-ától hétköznap 18:00-kor

Barbie-ékat a zene iránti szenvedélyük most egy New York-i művészeti középiskolába repíti. A nagyváros felfedezése mellett kitartóan építik karrierjüket, hogy a sztárságról való álmodozásuk minél előbb valósággá váljon.

Ainbo – A dzsungel hercegnője - új film
4-én 20:00-kor

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.

Mesék a dzsungelből - új film, csatornapremier
25-én 20:00-kor

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával, például egy fordítókütyüt, amitől az állatok is tudnak beszélni. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket. Hőseink azonban nem engedik, hogy egy kis űrlényinvázió a jókedv vagy a barátság útjába álljon! Az állatok segítenek neki a hazavezető úton, aki így megérti, hogy a barátság lehet a világegyetem legnagyobb ereje, ám közben megérkezik a barátságtalan idegenekkel teli űrhajó is…

Újra a Minimaxon:

Őslények országa 9. - Utazás a nagy vízhez: 5-én 20:00-kor
Őslények országa 10. – A hosszúnyakúak vándorlása: 12-én 20:00-kor
Őslények országa 11. – A pöttömszauruszok támadása: 19-én 20:00-kor