MENTRUM
Ifjúsági

A Minimax elhozta a Bébi úr újra munkában új részeit

Az elmúlt évek bizonyítják, a Minimax jó döntést hozott a DreamWorks-mesecsomag megvásárlásával. A csatorna magas színvonalú szórakozást kínál a 4-12 korosztály számára olyan méltán népszerű filmadaptációs sorozatokkal, mint a Csizmás, a kandúr kalandjai, az Éljen Julien király!, a Mr. Peabody és Sherman show, vagy az előző év végén bemutatott Halálos Iramban - Kémfutam és a Jurassic World: Krétakori tábor.

A DreamWorks istálló zászlóshajója vadonatúj részekkel érkezik májusban. A Bébi úr újra munkában, a címe alapján talán abszurdnak tűnhet, ám ha mélyebbre tekintünk, bőven tartogat fontos üzenetet kicsiknek, nagyoknak és szülőknek egyaránt. Túlzás lenne azt állítani, hogy a sorozat csupán egy totyogóról szól, aki a hőn áhított előléptetésért törtet. Leginkább görbetükröt állít a mai kornak azzal, mennyire helytelen hidegnek és számítónak lenni, figyelmen kívül hagyva mindazt, ami igazán fontos az életben. A sorozat egyik fontos erénye, hogy játékosan ismerteti meg a kicsiket a helyes erkölcsi mércékkel, a gyermekek életkori sajátosságait figyelembe véve – mindezt rendkívül szellemesen, humorral átszőve.

Azoknak, akik most ismerkednek a sorozattal, az előzményekről röviden: Az Oscar-díjra jelölt mozifilm cselekménye után Bébi úr bátyjával közösen a Bébi Rt. ügyes-bajos teendőit intézi, miközben a lehetetlent próbálják elérni, azaz a munka és a magánélet közötti egyensúlyt létrehozni a modern dolgozó, tevékenykedő baba számára.A sorozat folytatásában a vezérigazgató nélkül maradt Bébi Rt. feltörekvő tagjai gyorsan bemutatnak egy áttörést jelentő „bűzmentes szérumot”, amely biztosítja, hogy a babák mindig a lehető legjobb illatúak legyenek. A történet ezen pontján nem meglepő, hogy a vállalat legnagyobb ellenfelei is szeretnék megkaparintani a szupertitkos szert, így főhősünk kapja azt a megtisztelő feladatot, hogy a szérum ne kerülhessen vetélytársaik kezébe. Ennek okán megbízható nagytestvéréhez, Timhez fordul segítségért, vele karöltve szövetséget köt egy régi ellenségével. Az új csapattal felállva a fent említett veszélyek mellett Bébi úr azon is dolgozik, hogy visszaszerezze a Bébi Rt. legjobb vezérigazgatója címet.

A Bébi úr újra munkában új részei minden nap 19:00-kor a Minimaxon.