Az HBO májusi újdonságai

Az HBO májusi újdonságai

A Cartoon Network három sorozata is folytatódik az HBO2-n, a főcsatornára pedig egy új animációs film érkezik.

A varázskapu
Bemutató: 14-én 18:35-kor

Delphy, a fantáziadús, de félénk delfin felfedezi a varázskaput, amely bármely halat olyanná alakíthat, amilyenné az válni szeretne. Egy napon az ellenséges halak is rábukkannak a kapura és visszaélnek annak varázserejével: gigantikussá változnak, és azt tervezik, hogy uralmuk alá hajtják az addig békében élő várost. Delphynek újra össze kell fognia rég elveszett apjával, hogy ketten együtt elég erősek és hatalmasak legyenek, és legyőzhessék az ellenséges halakat, megvédhessék városukat, és nem utolsó sorban, Delphy elnyerhesse élete szerelmét.

Victor és Valentino - új részek, csatornapremier, 2B. évad (2x20-38)
13-ától minden harmadik hétköznapon 06:00-kor tripla résszel az HBO2-n

A Victor és Valentino egy vicces és kalandos sorozat, amelyben két féltestvér a nagymamánál tölti a nyarat egy Monte Macabre nevű titokzatos kisvárosban, ahol életre kelnek a latin-amerikai folklór hiedelmei és legendái. Chata nagymama a fivérek közös gondjaira bízza szeretett taco büféjét. A feladat koránt sem olyan egyszerű, mint ahogy első látásra tűnik. A nagymama azonban biztos benne, hogy a súrlódások ellenére a féltestvérek végül közelebb kerülnek majd egymáshoz. A felszínen Monte Macabre ugyanolyan, mint a többi nyugodt sivatagi kisváros, Victor és Valentino azonban gyorsan felfedezik, hogy valami szokatlan zajlik a háttérben. Szembe találják magukat a másvilág lakóival, az ősrégi folklór lényeivel, és olyan helyekre csöppennek, amelyeket korábban csak legendákban írtak le.

A Gombik! - 2. évad, csatornapremier
20-ától minden harmadik hétköznapon 06:00-kor tripla résszel az HBO2-n

A gombik egy páratlan történelem előtti utópiában élnek. Iskolába járnak, munkát végeznek, labdáznak és sokat MÓKÁZNAK! Seth, a tízéves gombigyerek a tudományt szereti, és mindig azon igyekszik, hogy megossza a felfedezéseit a többiekkel. Tudományos kalandjai során mókás kalandokba keveri magát és a faluját is. De mindig talál megoldást a problémákra, és a tanulság sem marad el soha. Az aranyos és bájos gombiknak egyedi kultúrájuk és biológiájuk van. Üreges testükben bármit hordozhatnak, a könnyedén levehető végtagjaiknak hála pedig akár össze is tudnak kapcsolódni egymással. Így akár gombiciklivé, óriás gombivá vagy akár dinoszaurusszá is változhatnak a testük egyesítésével. Ha pedig Seth közelebbről is meg akar vizsgálni valamit, csak ki kell pattintania a szemgolyóját!

Bűbáj tábor - 3. évad, csatornapremier
27-étől minden harmadik hétköznapon 06:00-kor tripla résszel az HBO2-n

Oscarnak és Süninek minden bátorságát össze kell szednie, hogy megfejtsék egy varázslatos és elképesztő tábor titkait. Bűbáj sziget a legcsodálatosabb tábor, amit egy gyerek csak el tud képzelni! Mindenféle jót lehet itt csinálni: úszkálni a mélyedésekben, labdázni, van itt egyszarvú istálló és beszélő pizsama. Itt valóban minden megtalálható! Szüleiktől távol a két barátnak Oscarnak és Süninek minden bátorságát össze kell szednie, hogy megfejtsék e varázslatos tábor titkait, ahol a táborvezetők boszorkányok,a lovak egyszarvúak, és az ágy alatt szörnyek élnek. Nem minden táborban lehet beszélő cápákkal úszkálni a medencében, az ágy alá bújva eljutni egy másik univerzumba, és összebarátkozni a holddal, de Bűbáj szigeten bármi megtörténhet!