MENTRUM
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák márciusi újdonságai

Az Antenna-csatornacsalád zászlóshajója kerül márciusban a főszerepbe. Az AXN beindítja a tavaszi sorozatos szezont!

Rögtön azzal kell kezdenünk, hogy márciustól a csatornacsalád több csatornája is nevet és arculatot vált. Ennek értelmében a Sony Max Viasat2, a Sony Movie Channel pedig Viasat Film nével lesz elérhető. A többi három csatorna marad a már bejáratott nevénél.

Természetesen zászlóshajóként márciusban is az AXN szállítja a legtöbb premiert. Csatornapremierekben és országos premierekben is gazdag kínálattal jelentkezik a sorozatos csatorna. Nézzük előbb az első vetítéseket!

Menetrendszerűen érkezik a tavaszi szezonnal együtt a SWAT – Különleges egység és a SEAL Team legújabb, 5. évadai. A két akciócsapat évek óta, talán első premierjük óta vállt vállnak vetve kirobbanthatatlan párosai egymásnak nemcsak az AXN-en, hanem sokáig a tengerentúlon is hasonló párosításban mentek. Az évadpremier március 23-án lesz a szokásos szerda esti 21:00-ás időpontban SWAT - SEAL Team sorrendben.

Csatornát vált az Amerikai Horror Story! Nem hiába került megismétlésre a 9. évad az elmúlt hónapban, hiszen márciustól érkezik az AXN-re a 10. évad. A szezon különlegessége, hogy két sztoriból tevődik össze, innen is az évad alcíme, a Double Feature. A sorban 10. évad március 21-től hétfőnként 22:00-kor látható az AXN-en.

Alex Rider egy hétköznapi tinédzser, akit egy nap megkeres az MI6, és arra kér, hogy dolgozzon a titkosszolgálatnak. A fiú számára idővel kiderül, hogy még saját maga számára is meglepő képességekkel rendelkezik, amelyeket használva lassanként egy különleges kém válik belőle. Alig néhány hónapos lemaradással az eredeti bemutatóhoz képest érkezik a csatorna kémsorozatának új évada. Az Alex Rider 2. évada március 24-én dupla epizóddal indul 21:00-kor, majd 31-étől az említett időpontban a legutóbbi epizód kerül megismétlésre, míg a premier 22:00-kor lesz látható.

Nathan Fillion, a Castle népszerá címszereplője néhány éve új sorozatban látható. Ez pedig nem más, mint Az újonc. A sorozatot az AXN karolta fel, ennek értelmében pedig folyamatosan szállítja az újabb epizódokat, szezonokat. Épp decemberben volt látható a 3. évad záró epizódja, így a 4. évadra váró rajongók igen hamar láthatják a folytatást. Az új szezon 22-étől keddenként 21:00-kor, méghozzá többek örömére dupla epizóddal.

Mint ahogy fentebb említettük, csatornapremierekben is erősít március folyamán a csatorna. Március 12-én indul az Árnyvadászok - A végzet ereklyéi 2. évada 7:50-es kezdéssel és dupla premierrel. Viszont meg kell jegyezni, hogy egy héttel később, 19-étől már 9:00 magasságában érkeznek az epizódok, továbbra is duplázva.

Sean Bean krimisorozata, Az eskü is debütál márciusban a csatornán. A sorozat nem kap sok lehetőséget, 16-ától éjszakánként 1:50 körül lesz látható egy-egy epizód, méghozzá minden hétköznap éjjel.

A már az HBO-n is látott A boszorkányok elveszett könyve 2. szezonja március 19-étől szombat délutánonként 14:50 körül kerülnek bemutatásra, szintén dupla epizóddal. Végezetül az AXN kínálatát fogja erősíteni március 21-étől a Mocsárlény: A sorozat egyetlen szezonja. Az epizódok hétfőnként 21:00-kor kerülnek képernyőre, felvezetésként az Amerikai Horror Story 10. évadjához.

A Viasat6-ra március 17-étől kedd-szerda-csütörtök felállásban érkezik csatornapremierként a Gázos páros 5. és egyben utolsó évadja.

A Sony Max, illetve hamarosan Viasat2-vé váló csatorna márciusban a Harrow 3. évadának csatornapremierjével erősít.

A csatornától kapott közleményből azt is lehet már tudni, hogy március folyamán érkezik az Észbontók új évada új másorvezetővel, ám a pontos időpont még nem ismert.

Végül pedig a Viasat3 erősíti a kínálatát a Best of Észbontók különkiadás-sorozattal, melyet március 21--től vetít a csatorna. Két héten keresztül lesz látható, majd áprilisban érkezik a jubileumi 10. évada a műsornak.