MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Megérkezett a The Cuphead Show! előzetese – februárban már premier

A retro ihletésű videojáték animációs sorozatváltozata hamarosan megérkezik a Netflix kínálatába, amelyhez nemrég adták ki az első előzetest, méghozzá magyar szinkronnal is.

2019-ben történt a nagy bejelentés, miszerint a Netflix szerezte meg a népszerű videojáték, a Cuphead jogait egy sorozat elkészítésére. Majd 2020-ban kisebb betekintő érkezett, azóta pedig nem sok minden látott napvilágot. Az eredeti tervek szrint 2021 második felében lett volna a premier, ám végül átcsúszott 2022-re, pontosabban februárra.

Mickey egér legelső animációs kisfilmjét megszégyenítő stílusban kerül bemutatásra Csészefej és Bögrearc, vagyis a The Cuphead Show!. 

A Cuphead úgynevezett “rubber hose” animációs stílusáról vált ismertté, mely megannyi korai Disney-rövidfilmhez hasonló. A hamarosan bemutatásra kerülő animációs sorozat nem teljesen ugyanabban a stíéusban készült, mint a játék, ám mégisincs messze attól.

A King Features részéről C.J. Kettler a vezető producer, a játékot is készítő Studio MDHR részéről pedig az eredeti készítők, Chad és Jared Moldenhauer töltik be ugyanezt a pozíciót. A Netflix Animation gyártásában az Emmy- és Annie-díjas Dave Wasson (Mickey egér (2013)) és Cosmo Segurson (Rocko modern élete: Ragaszkodás) felelelnek a sorozatért.





A Csészefej és Bögrearc (The Cuphead Show!) 12 résszel február 18-án debütál a Netflix kínálatában.