MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax februári újdonságai

A Minimaxon februárban szombat esténként új családi filmek debütálnak.

Marsupilami (2009) - 2. évad
1-jétől minden nap 06:00-kor és 16:00-kor

Sárga bunda. Fekete foltok. Éles elme. Kifinomult humor. Két lábon jár, de ugrál a fák közt. Kitaláltad már kiről van szó? Hát persze! Marsupilamiól. Marsupilami és családja ismét megállíthatatlan! Móka, kacagás, jókedv - ez az ami garantált, ha velünk tartasz, és megnézed a sorozat legújabb részeit! Houba, Houba!

Sütimanók - Ide süss! - új film
19-én 20:00-kor

Bár kevesen tudják, létezik a manóknak egy kicsiny közössége, akik évszázadokkal ezelőtt a világ legkiválóbb mesterembereinek segédkeztek, mígnem egy rosszindulatú banya elűzte őket és többé nem gyakorolhatták hivatásukat. Bár a manók sosem feledték hivatásukat, Manka nem tartozik a legügyesebb manócskák közé, ám amikor a falu cukrászmestere bajba kerül, Ő és barátai a segítségére sietnek.

Casper szellemeskedései (Casper's Scare School) - új film, csatornapremier
5-én 20:00-kor

Casper visszatér, de ahelyett, hogy barátaival tölthetné az idejét, érdekes feladatot kap. Ijesztgetnie kell az embereket.

Nyúl testvér kalandjai - új film, csatornapremier
12-én 20:00-kor

Készülj fel a nagy nevetésekkel és ugrabugrálásokkal teli Nyúl Testvér kalandjaira, amelynek világában a régi nagy kedvenc mese idéződik fel, csak épp egy modernebb változatban. Szülők és gyermekek egyaránt szórakoztatónak találják majd a csintalan, ámde okos Nyúl Testvér kalandjait, amelyek során mókásan túljár Róka koma, Mackó pajtás és a többi flótás eszén.

Vad galamb - új film, csatornapremier
26-án 20:00-kor

A film egy kis vadgalamb nagy álmairól mesél. Virgonc néhány félresikerült cimborájával együtt csatlakozik a nagyon előkelő Királyi Postagalamb Szolgálathoz. Hátrányos helyzete, vagyis apró termete dacára éppen ott győzedelmeskedik, ahol jóval képzettebb kollégái kudarcot vallanak. Mert sorsának könyvében az van megírva, hogy a kis vidéki galambot rettenthetetlen bátorsága veszélyes kalandokra csábítja, amelyekből végül hősként kerül ki.