Az HBO januári újdonságai

Az HBO januári újdonságai

Az HBO januárban egy rövid és megható alkotással jelentkezik, rögtön újév másnapján, majd érkezik az ikonikus macska-egér páros legújabb mozifilmje.

A bohóc - új rövidfilm
2-án 08:05-kor

A Quentin Blake azonos című könyve által ihletett félórás animációs filmet Luigi Berio rendezte, és egy kis játékbohóc kalandjait meséli el, akit más játékokkal együtt kidobott gazdája, aki már kinőtt abból, hogy ilyen játékokkal játsszon. A bohóc sok éven át az egykori kisgyerek kedves játéka volt, és már csak annyi varázslat maradt benne, hogy elinduljon, és megpróbáljon új, szerető otthont találni magának és barátainak.

Tom és Jerry (2021) - új film
9-én 20:00-kor

A filmtörténelem két közkedvelt riválisa újra találkozik, amikor Jerry beköltözik New York legszebb szállodájába az „évszázad esküvőjének” előestéjén, és az esemény kétségbeesett szervezője felbéreli Tomot, hogy megszabaduljon tőle. A kibontakozó macska-egér játék tétje nagy: azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a szervező karrierjét, az esküvőt és esetleg magát a szállodát is. Ám hamarosan egy még nagyobb probléma merül fel: egy ördögien ambiciózus munkatárs mindhármuk ellen szövetkezik. A Tim Story rendezte film a klasszikus animáció és az élő jelenetek szemet gyönyörködtető keveréke, amelyben újra láthatjuk a két ikonikus közönségkedvencet, Tomot és Jerryt, akik ezúttal arra kényszerülnek, hogy meglépjék az elképzelhetetlent, és összefogjanak, hogy megmentsék a helyzetet.