A DreamWorks rosszfiúkkal támadja be a mozikat

A DreamWorks rosszfiúkkal támadja be a mozikat

Aaron Blabey A rosszfiúk című gyerekkönyve alapján készül a DreamWorks új mozifilmje.

Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak... megpróbálnak jó útra térni. Még senki nem bukott ekkorát a megjavulással, mint a Rosszfiúk, a DreamWorks Animation új animációs filmjében.

Pierre Perifel első nagyfilmes rendezése ez a film, az írók pedig Etan Cohen és Hilary Winston. Az eredeti szinkrogárdában olyan színészek kaptak lehetőséget, mint  Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos, Awkwafina, Richard Ayoade, Zazie Beetz, és Alex Borstein. 

Az animációs, humoros rablós stílusú film 2D és 3D elemeket tartalmaz, egyedi stílusa miatt pedig máris olyan népszerű alkotásokhoz hasonlítják, mint a Pókember: Irány a Pókverzum!.
A film Aaron Blabey bestseller sorozata alapján készült, amelyből 8.2 millió példányt adtak el világszerte. A rendező Pierre Perifel (A Kung Fu Panda filmek animátora), a forgatókönyvet Etan Cohen (Trópusi vihar, Keményítőkúra) írta.

A rosszfiúk tervezett hazai bemutatója 2022. március 24., ami csak azért furcsa, mert az amerikai bemutató ugyanezen év április 22-ére van kiírva.