MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci januári újdonságai

Két új sorozat és az Ikerdokik spinoffja is januárban indul a Da Vincin.

Bitz & Bob - új sorozat, csatornapremier
8-ától hétvégente 09:30-kor

A 8 éves Bitz és kisöccse Bob fiatal feltalálók, akik tele vannak ötletekkel! Barátaik segítségével a testvérpár probléma megoldó képességét és a mérnöki tudományok iránti szeretetét használja, hogy mindent megoldjanak a városban. Ne hagyd ki kalandjaikat! Január 8-tól a Da Vinci TV-n.

Ikerdokik bevetésen – Ismerjük meg a testünket! - új évad
16-ától hétvégente 13:35-kor

Csontvázak, fülek és fogak. Istenem! Az Ikerdokik csapat visszatért, hogy alaposan megvizsgálja egyes különleges testrészeinket. Chris és Xand doktorok és Ronx felidézik az elmúlt adásokat, és egyes testrészekhez állítanak össze öt teljes műsort a korábbiakból: szem, fül, fog, csontok és az emésztő rendszer. Ismerjük meg a testünket!

Dr. Panda - új sorozat
17-étől mindennap 08:30-kor

Dr Panda szeret minden nap új munkákat kipróbálni. Tűzoltó legyen? Vagy séf? Esetleg bűvész? Legjobb barátjával Totoval segít barátainak a farmon – a kulcs a kreativitás, csapatmunka és sok szórakozás! Ismerd meg Dr. Pandát és barátait január 17-től a Da Vinci TV-n!



Kilövés az új évbe! - összeállítás
16-án 09:30 - 12:30 között

Három. Kettő. Egy. Felszállás! A Da Vinci ezt a fantasztikus évet űrrakéta tematikájú különleges programösszeállítással indítja, mely mindenkit lenyűgöz majd!

A Kosmixban Kit robot az univerzum titkait és a gravitáció erejét tanulmányozza, ahogy a Te tudod? műsorunk házigazdája is. A Tudomány nagyban és a Kreatív csodák műhelye pedig abban segít, hogy felébreszd a benned rejlő csillagászt és rakétamérnököt!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló válogatást január 16-án a Da Vinci TV-n!