Szinkronos előzetesen A nagy pénzrablás utolsó felvonása

Szinkronos előzetesen A nagy pénzrablás utolsó felvonása

A napokban debütált a népszerű spanyol bankrablós sorozat, A nagy pénzrablás utolsó felvonásának előzetese. Jön a végső leszámolás.

Már csak 5 rész van hátra a Netflix által nagy népszerűségre szert tevő sorozatból. Kevesen tudják, de A nagy pénzrablás egy spanyol tévében debütált, ám ott rövid pályafutást tudhatott le, majd a Netflix megvásárolta a sorozat vetítési jogait. Itt elkészült a folytatás, és a platform egyik legnépszerűbb idegennyelvű sorozatává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy a magyar legnagyobb kedvence volt az elmúlt egy év során, ugyanis a Netflix mérőrendszere szerint mi, magyarok bő egy éven keresztül folyamatosan, kivétel nélkül a Top 10-ben tartottuk a sorozatot. Méghozzá elég előkelő helyen. Többnyire az élbolyban vagy a középmezőnyben.

Decemberben pedig véget ér az utolsó rablás. Ezt pedig egy igencsak akciódús előzetessel harangozza be a Netflix. Az új rablás már több, mint 100 órája tart már. A csapat már megmentette Lisszabont, de a legsötétebb óráik csak ezután érkeztek, mikor elvesztették több szerettüket is. Közben pedig egy olyan új ellenség tűnt fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb fenyegetést tartogat: a hadsereg. Ennek köszönhetően pedig a rablás hamar háborúvá válik. És hogy mit tartogatnak a befejező részek? Azt nézzétek meg az alábbi két magyar előzetesben.

A nagy pénzrablás utolsó felvonása, az 5. évad második fele december 3-án debütál a Netflixen.