A Stranger Things üdvözöl Kaliforniában

A Stranger Things üdvözöl Kaliforniában

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Stranger Things új előzetessel kecsegteteti a sorozat rajongóit, premier 2022-ben.

A 2020-as év eleje óta bizonyos időközönként érkezik egy-egy újabb teaser a Stranger Things 4. évadához. Az első teasert még mi is megmutattuk, a maradékot e cikkben gyűjtöttük össze. A Netflix természetfeletti drámája a tervek szerint 2022-ben érkezik.

Ebben a nemrég megjelent beharangozóban Tizenegy olvassa fel a Mike-nak küldött levelét, amelyben a közelgő tavaszi szünetről áradozik, hogy mennyire várja már. Épp azt ecsetelei, hogy mennyire szereti az új iskoláját, új barátokat szerzett, miközben látjuk a vágóképeket ezeknek a teljes ellentétjéről. Majd akciódúsabb jelenetekre váltunk: lövöldözések, katonák, robbantások. Keménynek ígérkezik az új évad is.

A Netflix az új előzetes leírásában 004/004-ként hivatkozik erre a videóra, ami arra enged következtetni, hogy ez az utolsó ilyen rövidebb beharangozó mielőtt egy nagyobb előzetessel örvendeztetné meg a rajongókat. Viszont várhatóan idén már nem kapunk újabb anyagot, hiszen a mostani friss előzetesből kiderül, hogy a Netflix 2022 nyarán szeretné bemutatni a 9 részes 4. évadot. Az új teaserrel pedig az epizódcímekről is lerántották a leplet, ezt szintén videóban mutatta meg a szolgáltató.

Alább megnézhetitek a friss előzetest, az epizódcím bejelentőt, illetve a két korábbi előzetest is.

A Stranger Things 4. évada 2022 nyarán érkezik a Netflix kínálatába.