MENTRUM

A Netflix elkészíti az élőszereplős Yu Yu Hakusho sorozatot

Újra szól a ujjlövetű. Az egyik legnépszerűbb animét adaptálja a Netflix. Szurkolunk, hogy jól sikerüljön?

Nemrég debütált a Netflixen az élőszereplős Cowboy Bebop, szintén hasonlóan nagy kultuszú anime, melyről eddig vegyesek a vélemények, de mégis a mérleg a jobb kategóriába billen át. Egyelőre. Néhány napja a streamingóriás újabb adaptáció elkészítését jelentette be: érkezik a Yu Yu Hakusho, vagyis A szellemfiú élőszereplős megvalósítása.

Yusuke Urameshi egy lázadó tinédzser, akit egy nap elüt egy autó, miközben egy gyereket próbál megmenteni. Sajnos a baleset során meghal. Ám mivel ez egy szokatlanul önzetlen tett volt a részéről, a túlvilág döntnökei tanácstalanok, hova is kerüljön, hiszen korábbi tettei alapján a pokolba került volna. Miután átmegy egy teszten, felajánlják neki, hogy visszatérhessen a testébe, hogy alvilági nyomozó lehessen. Feladata, hogy az élők világában lévő természetfelettit kutassa.



A bejelentést a Netflix a Tudumhoz hasonló nagy eseményen jelentette be, a Netflix Japan Festival 2021-en, ám ez az esemény, ahogyan a neve is mondja, kifejezetten Japánt célozta meg és az anime műfajt helyezte középpontba.

Sajnos a szolgáltató nem tudott ennél több információval szolgálni, ám azt megszellőztette, hogy az első évad a terveik szerint 2023 decemberében érkezhet.