MENTRUM
Videók

A Disney+ Day fontosabb bejelentései

November 12-én zajlott a Disney+ Day, ahol a szolgáltató jövőbeli tartalmaiból kaptunk bepillantást.

Eredetileg több cikkben volt tervezve nálunk a Disney+ Day-en bejelentett műsorok, előzetesek prezentálása, ám végül a könnyebb és gyorsabb tájékoztatás mellett a "mindent egybe" változatnál maradtunk. Rengeteg friss infó, előzetes érkezett, remélhetőleg a ti érdeklődéseteket is felkelti egyiksmásik.

Baymax!

Bemutatkozott a Hős6os című film alapján készülő új sorozat, a Baymax! első előzetese, melyben a címszereplő kerül a középpontba. Ezúttal Baymax kalandjait láthatjuk San Fransokyo városában, ahol a robot csak segíteni szeretne. Még akkor is, ha sokat kell rá várni; pl. egy kávé elkészítése miatt. A vásárlók legnagyobb örömére... Az előzetesből sokkal több minden derül ki, nézzétek meg bátran:



The Ice Age Adventures of Buck Wild

A Disney berkein belül tér vissza a Jégkorszak, hiszen néhány éve a FOX felvásárlásával jártak a Jégkorszak jogai is. 2022 január 28-án érkezik a Disney+ felületére ez a mozifilm, melyben Buck kapja a főszerepet. Buck néhány régi és új baráttal elindul egy prehisztorikus kalandra, amelyben az Elveszett világ megmentése a cél a dinoszauruszok dominanciájától.



Kaptunk előzeteseket az MCU-hoz kapcsolható műsorokból.

Moon Knight

Ebben a sorozatban a főszereplő identitászavarban szenved. Több személyisége beleütközik az istenek háborújába. A főszerepben Oscar Isaac. A Disney+-on debütáló sorozat 2022-ben érkezik.



She-Hulk

Tatiana Maslany (Sötét árvák) alakítja a női Hulkot, vagyis She-Hulkot, aki civilben Jennifer Walters. Ő egy ügyvéd, aki emberfeletti ügyekre specializálódott. A sorozatban feltűnik majd Mark Ruffalo Hulkja és Tim Roth Förtelme is. Bemutató 2022-ben a Disney+-on.



Ms. Marvel

Bemutatkozik Kamala Khan, a 16 éves pakisztáni amerikai lány Jersey Cityből. Törekvő művész, lelkes játékos, és hatalmas rajongója a Bosszúállóknak. Egyiküknek pedig kifejezetten, méghozzá Marvel kapitánynak. Ám Kamala mindig is küzdött, hogy megtalálja a helyét a világban, mígnem szuperképességei nem lesznek, pontosan olyanok, mint amilyen azoknak a hősöknek van, akikre felnéz.



Secret Invasion

És végül érkezett egy teaser a Marvel sorozatairól, melyben először pillanthatjuk meg a szakállas Nick Furyt, aki a Secret Invasionben kap fontos szerepet.



Mindezeken felül bejelentésre került egy halom új sorozat, amelyek logóval érkeztek és a Disney+ kínálatát fogják színesíteni.

Echo

Érkezik az Echo, amely a Hawkeye spinoffja lesz, főszerepben Alaqua Cox, mint Maya Lopez.



Ironheart

Dominique Thorne alakításában Riri Williams előbb a Fekete Párduc: Mindörökké Wakandában debütál, mely után megkapja asaját sorozatát. Riri arról híres, hogy a vasember páncél után ő alkotja meg a legfejlettebb páncélt.



Agatha: House of Harkness

A WandaVision spinoffja, melyben visszatér Kathryn Hahn, mint Agatha Harkness, a boszorkány. 



X-Men ‘97

Animációs fronton az egyik legnagyobb bejelentés volt, hogy felélesztik a klasszikus X-Men sorozatot. És nem egyszerűen csak felélesztik azt, hanem folytatják is annak történetét. 



Spider-Man: Freshman Year

Új animációs Pókember-sorozat. A leírás szerint Peter Parker Pókemberré válásának történetét nézhetjük meg az MCU berkein belül. A hírek szerint a képregények korai éveihez is visszanyúlnak majd. 



Marvel Zombies

A What if...? első spinoffja, melyben hőseink zombik ellen küzdenek.



További hírek:

• A Bűbáj folytatása, a Disenchanted Amy Adams és Patrick Dempsey főszereplésével 2022 őszén a Disney+-on debütál.
• Az élőszereplős Pinokkió feldolgozás a mozik helyett szintén a Disney+-ra érkezik.
• Sneakerella címen érkezik egy modern Hamupipőke feldolgozás, melyben ezúttal felcserélődnek a nemek. Előzetes is érkezett, minden infót megtudhattok belőle.



• Megkapta első előzetesét a The Proud Family: Louder and Prouder című sorozat előzetese, a The Proud Family folytatása.



• Sorozatfeldolgozást kap A Spiderwick krónikák.
• Első képen a Zootopia+, illetve a Tiana.





• A Verdák-sorozat címe Cars on the Road lett. Ehhez adták ki a sorozat logóját.



Ne feledjétek, a Disney+ magyar verziójának tesztelése már elkezdődött, néhány epizódhoz már elérhető a választható magyar hang. Magyarországról még nem elérhető a felület, külföldről viszont igen. Egyelőre nincsen semmilyen olyan új tartalom, ami ne lett volna a tévében, így nincs is miért izgulni. A tervezett hazai indulás 2022-ben várható, remélhetőleg a fenti új sorozatok pedig már magyar szinkronnal lesznek megtekinthetőek.