MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang decemberi újdonságai

Érkezik egy új sorozat és az elmaradhatatlan karácsonyi különkiadások is műsorra kerülnek.

Emlékeztek még Alagi úrfira? Tavaly ilyenkor mutatta be a Boomerang legújabb családtagját, Alagi úrfit. Akkor egy fél órás különkiadásban ismerkedhetünk meg vele, jövő hónapban pedig immáron saját sorozatával örvendezteti meg a nagyérdeműt. Az Alagi című sorozatban a főhős a királyi udvar alatt keveredik különböző kalandokba, miközben önmagát is fel kell fedeznie. Az új sorozat 13-ától minden nap 15:00-kor látható.

Mikulás alkalmából érkezik két ünnepi különkiadás is. 3-án érkezik a Tapsi Hapsi és barátai új epizódja, melyben a különböző szereplők keverednek téli kalandokba. Például Dodó Kacsa és Cucu Malac az északi sarkra indulnak, hogy megmentsék a karácsonyt. Tapsi és Elmer, mint rivalizáló szomszédok egy óriási hógolyó csatába keverednek. További izgalmas kalandokért 3-án érdemes nézni a Boomerangot a megszokott 13:00-s időpontban.

Aztán csatornapremier filmként érkezik a Tom és Jerry: Segítség a Télapónak című film, melyben Tom, Jerry és Falatka összefognak, hogy megmentsék a karácsonyt. A bemutató 5-én 10:00-kor lesz látható.