A Da Vinci novemberi újdonságai

A Da Vinci novemberi újdonságai

Ötödik évadával jelentkezik a Te tudod? című tudományos, szórakoztató műsor, majd együtt ünnepelhetjük a tudomány világnapját.

Te tudod? - új évad
15-étől hétköznap 09:00-kor

Fedezd fel a körülöttünk lévő világot és ismerd meg a dolgok működését a Te tudod? legújabb évadával! Hogy működik a 3D nyomtató, hogyan készül az elektromos autó, mit tud egy okos hát – és még rengeteg más Maddie Moate műsorvezető a hétköznapi tárgyaktól az ismeretlenekig mindent megmutat! November 15-től a Da Vinci műsorán!

A tudomány világnapja - összeállítás
10-én 07:00-16:25-kor

A tudomány világnapját ünneplejük, a Da Vinci-nél pedig imádjuk a tudományt!
 
Reggel 7 és 11 óra között fiatal feltalálóink a Fixik kalandjait élvezhetik, akik a mobiltelefontól a robotokig mindent megszerelnek, és Addisonnal is szórakozhatnak, aki tudományos alapon oldja meg a környék rejtélyeit. Ha az űrhajózás a kedvenced a Kosmix c. műsorunkban Kit elmeséli minden kalandját a galaxisban. 11 órától őrületes kísérletek és tudományos felfedezések következnek! Tudd meg, hogy cselezheted ki a gravitációt a Tudomány nagyban epizódjából, a Csináld magad okosságokban pedig olyan kísérleteket ismerhetsz meg, amiktől biztosan eldobod az agyad.

Mindegy, hány éves vagy, ez a nap minden leendő tudósnak fontos lesz! Nézd november 10-én a Da Vinci TV-n!