MENTRUM
Ifjúsági

Visszaköszön a retro idén ősszel a Nickelodeonon

Idén ősszel premierek tömkelege színesíti a Nickelodeon és Nicktoons csatornák kínálatát.

Ahhoz, hogy a Nickelodeon három csatorával is el tudja foglalni a nézettségi dobogó mindhárom helyét, több tényezőre van szükség. Többekközt az egyik az, hogy közkedvelt és népszerű műsorokkal töltse fel a műsorrendjét, a másik pedig a megfelelő mennyiségű premier, amivel magához tudja csalni a potenciális nézőket. Havi újdonságos cikkeinkből láthatjátok folyamatosan a különböző csatornák kínálatát, így már tudjátok, hogy szeptemberben és októberben sem lazsál sem a Nickelodeon, sem a Nicktoons. Több új sorozat és már bejárattatott sorozatok folytatódnak a csatornákon.

Idén ősszel a ViacomCBS gyerekcsatornái több olyan új sorozattal jelentkezik, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, hiszen rég megismert szereplők modern feldolgozásaival bővül a Nickelodeon és a nicktoons kínálata. Októberben érkezik az új Hupikék törpikék, melyben a jól ismert törpök, úgy mint Törpilla, Törpapa vagy épp Okoska mellett eddig inkább a háttérben meghúzódó törpök is megismerhetőek lesznek, miközben kedvenceinkről sem feledkeznek meg a készítők.

Peyo szeretett karakterei visszatérnek a tévébe egy vadonatúj, számítógépanimált 3D sorozatban. A képregényekből származó tiszta törp DNS-t használva ez az új, lányoknak és fiúknak szánt sorozat az eredeti varázsát és abszurditását magasabb szintekre emeli, mely tökéletesen illeszkedik a mai felgyorsult világba. Komplexebb karakterekkel, frappáns párbeszédekkel, és ellenállhatatlan vonzerejű eredeti történetekkel az 5-10 éves korosztály számára készül ez az új sorozat.

Októberben további új sorozatok is érkeznek, mint A barbár és a troll vagy a Dráma klub.

Aztán novemberben is visszaköszön a retro. Jön ugyanis az új Fecsegő tipegők. A szeretett '90-es évekbeli rajzfilm újragondolása, melyben kalandozó babák történetét lehet követni, amint felfedezik a körülöttük levő világot. Tommy Pickles vezetésével ez a pöttöm banda saját vad szemszögükből fedeznek fel mindent.

Bár még jelenleg is fut, a SpongyaBob Kockanadrág szintén a '90-es években indult, így a főszereplők fiatal éveit bemutató sorozat, a Kamp Koral szintén nevezhető retro ihletésűnek. A SpongyaBob első spinoffjában mindenki kedvenc tengeri szivaácsnak gyerekkori verziója mellett feltűnik Patrik, Rág úr, Szandi és Tunyacsáp is gyerekként. A sorozat helyszínét egy nyári tábor adja, ahol a táborozók tengerfeneki tábortüzeket raknak, vad medúzákat fognak el és a legőrültebb kalandokat élik át.

Mindezen új sorozatok mellett az ősz végén érkezik még a SpongyaBob Kockanadrág legújabb részei, a Middlemost Post című új sorozat vagy a Varázslatos holmik irodája 2. évada. A Nick Jr. pedig a legnépszerűbb karakterek műsoraival jelentkezik. Bemutatkozik Baby Shark saját műsora vagy épp elindul A mancs őrjárat 8. szezonja is a magyar képernyőkön.

A legnagyszerűbb történetek idén ősszel a Nickelodeonon és testvércsatornáin.