MENTRUM
Videók

Sztárparádéval jön a Netflix őszi kiemelt filmje

Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds - sztárparádéval készül az őszre a Netflix a legújabb akció-vígjátéka által.

Különösen veszélyes bűnözők magyar címmel érkezik a Red Notice című film a Netflixtől, melynek főszereplői olyan sztárok, akik többnyire szólófilmeket szoktak kapni, most viszont összeálltak egy őrült kalandra. Ehhez érkezett nemrég a szinkronos előzetes, a film pedig a Netflix őszi kínálatának egyik kiemelt darabja.

A Szikla karaktere, Rusty egy FBI ügynök, aki két olyan bűnözőt üldöz, akiknek a neve mellett ott szerepel a különösen veszélyes bűnözők címke. Innen a film címe. Nolan Booth és Sarah Black a két üldözött bűnöző, akiket Ryan Reynolds és Gal Gadot alakítanak. Ahogyan az előzetesből megtudjuk, Nolan elkapása  egész könnyen megy, ám Sarah elfogásához már segítségre lesz szüksége Rustynak. Johnson karaktere beszervezi Reynoldsét, hogy együtt cserkésszék be Saraht. Ám úgy tűnik, túl nagy falatnak érkezik a fiúk számára.

Az alábbi előzetes olyan profin lett összeállítva, hogy könnyen elmenne mozifilmnek is. A három főszereplő a jól megszokott magyar hangján szólal meg, azaz Horváth Lili, Galambos József és Nagy Ervin mind visszatérnek amerikai partnereikhez..



A Különösen veszélyes bűnözők premierje november 12-én lesz a Netflixen.