MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam októberi újdonságai

A JimJam műsorára érkezik egy országos premierű sorozat új évada, illetve klasszikus szereplők is új kalandokba keverednek.

Dot - 2. évad
1-től minden nap 06:48-kor, 10:55-kor, 14:53-kor és 20:27-kor

Dot, egy 8 éves, kíváncsi és túláradóan tech-érzékeny lány, aki soksok kalandot átélve oldja meg a problémákat -legyen szó a saját, a legjobb barátja, vagy éppen kedvenc kutyájának problémáiról - ugyanúgy, ahogy bármelyik 8 éves gyerek tenné... hibákat elkövetve és még többet nevetve útközben.

Rejtélyek Tesz-Vesz városban - 2. évad, csatornapremier
9-től minden nap 09:20-kor, 17:10-kor és 22:15-kor

A Richard Scarry műveiből készült sorozat hősei a mindennapi élet rejtélyeit nyomozzák Tesz-Vesz városban. Huckle cicó és húga, Tekergő, Berci röfi és testvére, meg a víziló Hilda segítségével a kicsik megismerkedhetnek az élet dolgaival.

Kicsi gesztenye klub - új sorozat, csatornapremier
1-jétől minden nap 10:00-kor

A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Ollyval és Napsugárral együtt kalandozhatnak. Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár karakterét a négy őselem, a föld, a levegő, a víz és a tűz ihlette: a kedves, jelmezes figurák, szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. 

A hónap sztárja: Bing
a sorozat egész hónapban minden nap 06:28-kor, 13:00-kor, 22:47-kor látható

A "Tudtad-e?" című speciális edukációs kisfilmekből a gyerekek minden hónapban más-más tematikában tanulhatnak új dolgokat. Az elmúlt hónapok során megtudhattunk néhány dolgot a macskákról, a motorokról, az építkezésről vagy épp a tűzoltókről, a következő hónapban pedig az ovis mindennapok kerülnek középpontba. Keresd a reklámszünetekben!