MENTRUM
Ifjúsági

A Cartoon Network feléleszti a Gumballt

A WarnerMedia hivatalosan is bejelentette a Gumball csodálatos világa filmet és egyúttal berendelte a sorozat folytatását is. Vagyis felélesztésre került a széria.

Gumball, Darwin és Elmore többi lakója visszatér immár az HBO Max és a Cartoon Network képernyőjére az egyelőre nem hivatalos című The Amazing World of Gumball: The Movie! filmben, majd ezt követően és a szintén nem hivatalos című The Amazing World of Gumball: The Series sorozatban, melyek az első eredeti gyártások lesznek a Hanna-Barbera Studios Europe égisze alatt.

Hivatalos leírás is érkezett a film kapcsán. A történet szerint Gumball legnagyobb rajongója megtalálja a sorozat elveszett epizódját, amely egy kaput nyit a sorozat világába. Itt a rajongó találkozik főhőseinkkel, vagyis Gumballlal, Darwinnal, Anais-szal, Richarddal és Nicole-lal, majd megpróbálják legyűrni az Elmore-t fenyegető gonosz erőket, miközben egy másik fenyegetést is útjára indítanak.

Az ígéretek szerint a film egyszerre humoros, érzelmes és epikus befejezésnek ígérkezik az eredeti sorozat rajongói számára, miközben egy új kezdetnek ígérkezik az új sorozat alapjaihoz.

A filmet az eredeti sorozat kreátora, Ben Bocquelet rendezi, ahogyan a vezető produceri feladatokat is ő maga látja el. Írja Shane Mack.

A Gumball csodálatos világa eredetileg hat évadot élt meg 2011-19 között a Cartoon Networkön.