MENTRUM

Egy hét múlva már szinkronosan is megtekinthető lesz a Jóbarátok különkiadása

Július 16-án debütál a Jóbarátok: Újra együtt szinkronos változata.

Május 27-e óta a legnézetebb tartalom az HBO GO-n a Jóbarátok: Újra együtt, amelyben a hat világsztárm Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

A sorozat hazai sikerében óriási szerepett játszott a magyar szinkron, így a rajongók legnagyobb örömére újra összeállt a stáb, és július 16-án a jól megszokott hangokkal nézhetjük újra a különleges műsort. Kökényesi Ági, Kiss Erika, Nyírő Bea, Sinkovits-Vitay András, Holl Nándor és Galambos Péter közreműködésével a szinkront az SDI Media Hungary Kft készítette. Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa, hangmérnök: Gajda Mátyás, vágó: Kránitz Bence, gyártásvezető: Újréti Zsuzsa, szinkronrendező: Pupos Tímea. Produkciós vezető: Szép Erzsébet.

A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot. A Jóbarátok: Újra együtt című epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

A Jóbarátok: Újra együtt szinkronos változata július 16-án, pénteken válik elérhetővé az HBO GO kínálatában!