MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang augusztusi újdonságai

Jönnek a gombik... izé, ezek nem azok!

Augusztusban különleges műsorblokkokkal és néhány új résszel jelentkezik a Boomerang. Utóbbival a Musi-Musi és a gombácskák jelentkezik, ám az epizódok nagyja szeptemberben lesz látható. A Musi-Musi és a gombácskák Musi-Musi és legjobb barátai, Lámpi és Csepp erdei kalandjait követik, miközben a gombácskák felfedeznek, nőnek, és élvezik a kinti élet csodáit. Az új epizódokat augsztus 30-tól minden nap 17:00-kor tervezi bemutatni a csatorna, ezúttal az évad második fele lesz látható.

Augusztus 2-ától visszatér a Játsszunk nyomozóst! nevű blokk, melyben ifj. Sherlock Holmes közös nyomozásra hívja a gyerekeket. Ebben a Tom és Jerry-show, a Bonbon és Bentley, a Grizzy és a lemmingek és a Mr. Bean epizódjai között a Boomerang nézői játékos rejtvényeket oldhatnak meg a pöttöm detektív segítségével. A blokk 14:00-17:00 között kerül adásba, melyet rögtön a Boomerang játszótér követ.

Végül pedig a bolondozásé a szerep a hétvégéken. Érkezik ugyanis a Bébi bolondos dallamok-hétvége, és már 7-étől látható lesz 12:00-s kezdési időponttal. Bolondozzatok ti is az ifjú Tapsival, Dodóval vagy Tazzal a helyi óvodában és tanuljatok velük együtt a gyermeki hibákból. Tanulságos mesék néhány kortalan ismerősssel.