MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Közös filmben üldözik a szellemeket Scoobyék és Bátor

Vagy a szellemek üldözik őket? A hamarosan bemutatásra kerülő filmhez kiadott előzetesből legalábbis ez derül ki.

Két népszerű műsor szereplőgárdája indul közös kalandra a Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo Meets Courage the Cowardly Dog című filmben. Kiesföld igazi kincsesláda lehet a Rejtély Rt. számára, így amikor rejtélyt szimatolnak Kansas közepén, az előbb említett Kiesföldön, Bátor szülőföldjén, útra indulnak, hogy megfejtsék a titokzatos események hátterét. Ám hamarosan kiderül, hogy a felfedezés túl nagy falat lesz számukra. Fred, Diána, Vilma, Bozont és természetesen Scooby-Doo csapata ezúttal kiegészül Bátorral, a gyáva kutyával, illetve Eustace és Muriel is csatlakozik. Vajon a gyáva kutyaduó ezúttal félreteszi félelmét, hogy megoldják a rejtélyeket? Nem valószínű, de a kaland így is izgalmasnak ígérkezik.



A film rendezője Cecilia Aranovich, aki a DC Super Hero Girls filmeket is rendezte, illetve a Harley Quinn néhány epizódját is, a forgatókönyvet írta Michael Ryan, akinek a Scooby-Doo! Rejtély a bajnokságon, az Éljen Julien király! több epizódja vagy számos másik műsor köszönhető.

A Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo Meets Courage the Cowardly Dog szeptember 14-étől lesz megvásárolható DVD-n és digitálisan.