A TV2 Kids júliusi újdonságai

A TV2 Kids júliusi újdonságai

Népszerű, családi klasszikus sorozatot hoz vissza a TV2 Kids július elején.

Lassie (1997) - új sorozat, csatornapremier
1-jétől hétköznap 19:00-kor dupla részekkel

Hank egy roncstelep tulajdonosa és Lassie gazdája. A kutya azonban nagyon rossz körülmények között van tartva, ám Lassie-nek egy nap sikerül megszöknie, és egy erdőn keresztül menekül, amikor megsérül a lába. Timmy, akinek az édesanyja állatorvos éppen arra biciklizik, megtalálja és hazaviszi őt. Timmy és Lassie között azonnal barátság szövődik, de az anyja csak akkor engedi megtartani neki, ha nem jelentkezik érte senki. Ám a tizedik napon Hank felbukkan, és magával viszi Lassie-t.

Timmy megtudja, hogy hol van Hank roncstelepe, így elmegy Lassie-hez, hogy lecserélje a lábán lévő kötést. Egy régi barátja, Karen váratlanul felbukkan, és az az ötlete támad, hogy pénzért biztos megszerezhetik a kutyát, így el is mennek Hank-hez, de ez a tervük nem sikerül. Hank-et később baleset éri, majd úgy dönt, mégis a fiúnak ajándékozza Lassie-t.

Mino és barátai – A huncut brigád (Bienvenue a Bric-a-Broc) - új sorozat
19-étől hétköznap 16:00-kor 3 résszel

Az évadnyitóban: Mino és barátai versenyautókat építenek, hogy azzal mérjék össze erejüket és ügyességüket.

Belle és Sébastien - új sorozat
19-étől hétköznap 16:25-kor dupla résszel

Egy zabolátlan 6 éves kisfiú és barátja, a hatalmas pireneusi juhászkutya kalandjainak lehetünk részesei a francia Alpok vidékén.

Rosie világa - 4. évad
23-ától hétköznap 18:35-kor dupla résszel

Mesénk főhőse egy kedves kis rongybaba aki igazán színes kis kompániát gyűjtött maga köré. Együtt szeretnék megismerni az igaz barátság jelentését, ezért tiszta szívből segítik egymást. Mégha olyan lehetetlennek tűnő feladatokról is van szó, mint elrejteni egy óriást, akinek minden vágya, hogy a többiekkel együtt játszhasson bújócskát.