MENTRUM

Papírzacskóval a fejükön éneklik a Family Guy főcímdalát – jön a 19. évad

A Griffin család hamarosan visszatér, és nincsenek egyedül! Május 17-én 22:00-kor debütál a Comedy Centralon a nagysikerű Family Guy 19. szezonja, amelynek apropóján a humorcsatorna egy különleges, tízhetes játékkal készült a nézői számára. Hetente zajlik majd a találgatás a Comedy Facebook-oldalán, hogy vajon melyik Family Guy rajongó híresség dalol a papírzacskó alatt? Az animációs sorozat fülbemászó főcímzenéjének magyar verzióját ugyanis híres zenészek és színészek éneklik el – kilétükre azonban csak fokozatosan derül majd fény. Lengyel Tamás színész, a produkció házigazdájaként azt is elárulta, mire számíthatnak majd az érdeklődők. 

Többszörösen történelmi jelentőségű résszel indít a Family Guy 19. évadja. Azon felül, hogy a nyitás a jubileumi 350. epizód a sorozatban, ebben hallható majd Stewie Griffin első szava is. A gonosz terveket szövögető, meghökkentően zseniális örök csecsemőnek természetesen hosszú évek óta be nem áll a szája, a külvilág azonban aligha fogott fel ebből bármit is, egészen mostanáig. Stewie egy káromkodással húzza ki a gyufát, így édesanyja, Lois kerül kereszttűzbe rossznak mondott nevelési módszerei miatt. Lehet egy anyát hibáztatni, ha babakorú kisfia folyamatosan el akarja tenni őt láb alól?

Az abszurd helyzeteiről és meghökkentő poénjairól ismert széria nem rest fejest ugrani a popkultúrába, ezért a humorcsatorna magyarországi divíziója is elhozza a hazai kulturális élet meghatározó szereplőit, méghozzá a sorozat ikonikus főcímdalának egyedi előadásával. A Comedy Central 2018-ban már nagy sikerrel, a fő karakterek magyar szinkronhangjaival újragondolta a népszerű főcímzenét: most eljött az idő, hogy újabb hírességek tegyenek próbát! A humorcsatorna egy különleges, tízhetes kihívással készült a nézői számára. A „Zacskós énekes” játék során a széria fülbemászó főcímdalának magyar verzióját ugyanis híres zenészek és színészek éneklik el minden pénteken a Comedy Facebook-oldalán – kilétükre azonban csak hétfőnként derül majd fény egy-egy leleplező videóval. Tehát a rajongóknak egy bő hétvégjük van arra, hogy kitalálják: vajon melyik Family Guy rajongó híresség dúdolászik a papírzacskó alatt?

„Szerintem nagyon jól szórakoznak majd az emberek és a promók talán kicsit a biztosítékot is kiverik. Alig várom én is a végeredményt, hiszen a forgatás során megszámlálhatatlan ökörséget talált ki a kreatív csapat. Annyit mondhatok, hogy a megszokottól eléggé eltérő, rendkívül szórakoztató tartalommal készültünk!  A trash-feelinget erősíti többek között a jelmezem és a vicces, átkötő mikró etűdök” – árulta el Lengyel Tamás, aki egy lökött konferanszié bőrébe bújva vezeti majd a „Zacskós énekest”.

Seth MacFarlane animációs sorozatának legújabb részei magyar szinkronnal érkeznek a Comedy Centralra. Az első két epizód május 17-én 22:00-kor látható a csatornán!