Ötven év után összejön nosztalgiázni a Rejtély Rt.

Ötven év után összejön nosztalgiázni a Rejtély Rt.

A különleges évfordulós epizódban a banda visszaemlékszik az elmúlt évtizedekre.

Mostanában elég nagy divat lett, hogy régen véget ért műsorok főszereplői újra összeülnek egy megemlékező epizód erejéig. Legutóbb a Jóbarátok kapott ilyen epizódot, amiben nagyjából másfél órán keresztül nosztalgiázik az eredeti stáb. A napokban a CW amerikai kábelcsatorna ezen események kapcsán jelentette be, hogy összehozza a Scooby-bandát, hogy a legemlékezetesebb ügyeikről meséljenek, miközben egy újabb rejtély szakad a nyakukba. Az ötlet úgy tűnhet, hogy paródiaként készül el, ám a csatorna igenis komolyan gondolja. Még idén megnézhetjük a végeredményt, s akkor majd kiderül az igazság.

52 évnyi rejtélymegoldás után Scooby és a banda újra összeáll a Warner Bros. stúdiójában, hogy felidézze kedvenc eseteiket és a forgatás módját. Viszont úgy tűnik, hogy az összejövetel egy saját szörnyet is odavonzott. Fred, Diána, Vilma, Bozont és Scooby miközben a rejélyt próbálja megoldani, megünnepli a franchise örökségét is ebben az egy órás különkiadásban.

A The Scooby-Doo Reunion Specialt a tervek szerint még idén bemutatja a CW. Jonathan Stern (Mystery Science Theater 3000) lesz a vezető producer a Warner Bros. Animation and Warner Bros. Unscripted Television részéről.