A JimJam júniusi újdonságai

A JimJam júniusi újdonságai

Június folyamán új sorozat debütál a JimJam műsorrendjében, ami alig néhány héttel az M2-es bemutató után érkezik a csatornára.

Ricky Zoom - új sorozat, csatornapremier
14-étől minden nap 08:25-kor, 12:29-kor, 19:29-kor

A sorozat Ricky Zoom karakterének akciódús kalandjait meséli el, egy piros motorkerékpár, amely családjával és barátaival együtt szórakoztatja a kis nézőket egy kizárólag motorkerékpárokból készült városban. Ricky Zoom , Ricky a mentőkerékpár szereti a sebességet! Hűséges barátja és természetes vezetője, Ricky a Moto Friends főnöke, szenvedélyei motorját hangolják és Wheelford körül kóborolnak. Ricky azonban még mindig egy fiatal kerékpár, aki még mindig megtanul egyensúlyt tartani két keréken, és gyakran olyan helyzetekbe kerül, ahol segítséget kell nyújtania, túlértékelve képességeit.

A hónap sztárja: Chuck, a dömper kalandjai
a sorozat egész hónapban minden nap 07:06-kor, 12:12-kor, 21:28-kor, illetve hétköznap 18:04-kor

A "Tudtad-e?" című speciális edukációs kisfilmekből a gyerekek minden hónapban más-más tematikában tanulhatnak új dolgokat. Az elmúlt hónapok során megtudhattunk néhány dolgot a macskákról, az építkezésről vagy épp a tűzoltókről, a következő két hónapban pedig a munkagépek, a járgányok és az autók kerülnek középpontba. Keresd a reklámszünetekben!